Connect with us

Vedete

Andreea Bălan și noul iubit nu se mai ascund. Cum au fost surprinși cei doi

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare. Cei doi au mai avut o altă escapadă împreună, în urma căreia au postat fotografii prin care au oficializat relația. , Andreea Bălan și Tiberiu Argint par să nu se mai ascundă. Zilele trecute, cei doi au ieșit mână în mână prin oraș, fericiți și îndrăgostiți ca doi adolescenți. Imaginile cu cei doi au fost surprinse de cei de la Click.ro.

Andreea Bălan și noul iubit nu se mai ascund. Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Bălan iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De câteva săptămâni bune, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună în ipostaze tandre, însă nu au recunoscut public faptul că ar forma un cuplu.

Mai apoi, cei doi proaspăt îndrăgostiți au fost din nou împreună în vacanță. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp amândoi și profită de orice clipă. În plus, imortalizează fiecare moment și țin să-l împărtășească și cu fanii și prietenii lor de pe rețelele de socializare, drept pentru care au publicat imagini în același loc, cu mesaje asemănătoare.

Dacă la început se spunea că încerca să se ascundă de ochii lumii, purtând chiar o perucă atunci când mergea în vizită la noul iubit, se pare că lucrurile s-au schimbat acum. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși din nou împreună, de această dată pe străzile din București. Cei doi s-au plimbat prin zona Romană și se țineau de mână în văzul tuturor, apoi au mers la un restaurant unde au petrecut mai bine de două ore. Artista adoptase un stil potrivit pentru o ieșire de acest gen și radia de fericire, cu zâmbetul la purtător.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top