Connect with us
Andreea Balan a fost nevoita sa ia o decizie de ultim moment din cauza sarcinii

Vedete

Andreea Balan, veste-soc: „A trebuit sa anulam tot!”

Andreea Balan este insarcinata in 8 luni si acest lucru i-a schimbat complet planurile. Astfel vedeta a fost nevoita sa confirme ceea ce presa mondena scria si anume ca trebuie sa renunte la scena pentru a nu-si pune sarcina in pericol.

Citeste si: O cunoscuta creatoare de moda s-a casatorit. Vezi ce rochie a purtat

Citeste si: Adela Popescu, prima vacanta impreuna cu baietelul ei. Unde a ales sa mearga

„Dragii mei,
Am citit multe comentarii de-ale voastre legate de premiile Media Music Awards de la Sibiu. Anul trecut am castigat BEST SHOW si am facut unul din cele mai frumoase showuri pe care le tin minte. Am fost invitati si anul acesta sa cantam si totul era planuit din luna martie pentru un show si mai mare si mai bun, deja aveam idei amuzante pentru covorul rosu, insa medicul nu mi-a dat voie sa mai fiu pe scena fiind in luna a9a si trebuie sa ma gandesc intai la sanatatea micutei si a mea si a trebuit sa anulam tot.

Insa promit ca voi avea multe aparitii surpriza si show-uri complet noi dupa ce voi naste. Stiu ca va bucurati pentru mine si stiu ca veti inteleg de ce nu sunt acolo. Va iubesc si eu si va multumesc ca va pasa atat de viata mea personala cat si de cariera!”, a scris Andreea Balan pe Facebook.

Andreea Balan are o relatie cu actorul George Burcea din iulie anul trecut. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani, pe platourile de filmare. George a interpretat rolul iubitului solistei intr-un videoclip. De la scenariu la realitate a mai fost un singur pas, caci cei doi s-au indragostit iremediabil. Relatia lor a decurs asa cum si-au dorit, iar cei doi vor deveni in curand parinti.

Andreea Balan va da nastere primului sau copil, o fetita, peste o luna.

Vedeta a avut o relatie de 7 ani cu Keo, de care s-a desparit in 2014, dupa ce a aflat ca acesta o insela cu cantareata Misty.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top