Connect with us

Vedete

Andreea Bănică a ajuns pe mâna medicului! Artista se pregătește de operație

Celebra artistă Andreea Bănică trece printr-o perioadă extrem de grea. Cântăreața are ceva probleme de sănătate care îi dau deja bătăi mari de cap de ceva timp, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul medicului și să ia măsuri, pentru că nu mai putea suferi disconfortul.

Andreea Bănică se operează

Andreea Bănică trece printr-o perioadă extrem de grea. Artista are o problemă de sănătate care îi dă mari bătăi de cap și care nu mai putea suferi amânare. Astfel, ea a decis să meargă la medic pentru a scăpa de stările neplăcute pe care i le provoca afecțiunea. Acolo, artista a aflat că are nevoie de operație.

Artista obișnuiește să discute cu fanii ei ori de câte ori are o problemă și la fel a procedat și acum. Ea le-a comunicat că în curând va fi supusă unei intervenții chirurgicale de deviație de sept, din cauza căreia nu mai poate respira și nu se poate oxigena așa cum trebuie. După data de 1 iunie, ea a declarat că se va simți mai bine și va scăpa de toate problemele.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată, dar trebuie. Când nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine’, le-a spus Andreea Bănică fanilor.

Andreea și-a anulat concertele din cauza problemelor

Artista a anunțat mai demult că are anumite probleme de sănătate care nu îi dau pace. Din cauza acestora, ea nu putea nici măcar să își susțină concertele, fiind nevoită să amâne unele dintre ele din cauza faptului că nu se simte bine.

Când Andreea Bănică a anunțat asta, toți ce gândeau că e vorba despre o a trei sarcină, dar ea a ținut să precizeze că nu se punem problema de asta, pentru că nu mai vrea copii. Nu își mai dorește să devină mamă pentru că vrea să le aloce celor doi toată atenția lor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top