Connect with us

Vedete

Andreea Bănică are probleme de sănătate! Artista a amânat un eveniment important

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Chiar și în timpul pandemiei, vedeta se bucură de succes, are o activitate sporită și participă la diferite evenimente. Din nefericire, celebra artistă a fost nevoită să amâne un eveniment foarte important din cauza problemelor de sănătate care îi dau bătăi de cap și nu i-au permis să urce pe scenă.

Andreea Bănică nu poate cânta

Andreea Bănică se confruntă cu o situație extrem de grea, de care nu s-a mai lovit în toată cariera sa. Se pare că artista are probleme grave de sănătate, deoarece a fost nevoită să amâne un evenimente important, pentru că nu s-a simțit capabilă să onoreze acel contract.

Deși s-a mai confruntat cu probleme de sănătate, a cântat chiar și când avea febră sau vremea de afară nu era deloc favorabilă. De data aceasta, situația a fost una dificilă. Chiar dacă Andreea spera că revenirea ei pe scenă va fi una surprinzătoare, după o pauză lungă din pandemie, se pare că nu este deloc așa cum își dorea și a început deja cu stângul.

„Din păcate, din cauza unei probleme de sănătate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat.

Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune.

De data asta însă este o stare care nu îmi permite să fac asta și mi-aș fi dorit mult ca atunci când voi cânta din nou, după atât timp, să fiu în cele mai bune condiții și în cea mai bună formă a mea”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică are și alte complicații

Nu este prima dată când Andreea Bănică are probleme de sănătate. Celebra artistă trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă din cauza unor dereglări hormonale care au apărut după cele două nașteri. Deși mereu a arătat în mare formă, se pare că artista face eforturi mari pentru a se menține.

Mai mult, cântăreața are și probleme cu spatele. Din această cauză, ea nu mai poate face sport la fel ca înainte, pentru că are dureri cumplite după ce depune efort. Exercițiile pe care le execută sunt personalizate de antrenorul de fitness, în funcție de problemele ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top