Connect with us
Andreea Bănică nu-și mai lasă copilul la școală. Află care este motivul

Vedete

Andreea Bănică nu-și mai lasă copilul la școală. Află care este motivul

Deși criza sanitară nu a trecut și omenirea continuă să fie amenințată de nemilosul virus, autoritățile au decis că educația trebuie să meargă mai departe și au deschis școlile de la 14 septembrie. Astfel, majoritatea elevilor au început noul an școlar față în față și s-au revăzut în bănci, respectând mai multe măsuri de prevenire a infectării. Cu toate acestea, mulți părinți se tem pentru sănătatea celor mici, drept pentru care decid să nu îi lase să meargă la școală, pentru a evita orice risc. La fel a procedat și Andreea Bănică, vorbind despre decizia sa și pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică se teme pentru fiica sa

Andreea Bănică a anunțat, printr-o postare pe o rețea de socializare, că nu își mai lasă fiica să meargă la școală. Ea a explicat că optase pentru un sistem hibrid, însă va rămâne la desfășurarea cursurilor exclusiv online, deoarece se teme pentru viața cele mici, dar și pentru a celorlalți membri ai familiei sale, precum bunicii bolnavi, care fac parte din categoria de risc.

Andreea a mărturisit că îi este greu să accepte și să facă față vremurilor pe care le trăim și vrea să facă tot ce e posibil pentru a se proteja. Se pare că unitatea de învățământ din care provine fiica ei permite și desfășurarea orelor doar online, drept pentru care Andreea Bănică a optat pentru această opțiune. Ea a precizat că nu s-au izolat complet de restul lumii, însă evită aglomerația, se dezinfectează constant, poartă măști și le sugerează și celorlalți să o facă. Ea a publicat acest mesaj în speranța că și alți părinți se vor regăsi în decizia ei.

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți. ”, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Nu toți fanii au reacționat pozitiv la postarea Andreei, iar mulți dintre ei au criticat alegerea acesteia, pe motiv că nu toată lumea își permite să lipsească de la locul de muncă pentru a se ocupa de cei mici de acasă sau să plătească o altă persoană care să facă acest lucru.

Mirela Vaida a procedat la fel

Mirela Vaida, prezentatoare emisiunii Acces Direct, a refuzat să-și trimită copiii la grădiniță după ce s-a consultat cu soțul ei. Ea a mărturisit că autoritățile nu i-au convins că cei mici vor fi în siguranță dacă vor merge la grădiniță și, cel mai grav, Vladimir și Carla merg la o grădiniță de stat, care nu are personal medical calificat, care să realizeze triajul la intrare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top