Connect with us
Andreea Mantea revine la TV în această seară. Unde o putem urmări

Vedete

Andreea Mantea revine la TV în această seară. Unde o putem urmări

Andreea Mantea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV. Aceasta a renunțat la postul de la Puterea Dragostei pentru a se putea ocupa mai bine de creșterea copilului său și pentru a se întoarce în țară. De atunci, vedeta nu a mai fost implicată într-un alt proiect de televiziune, dedicându-și timpul altor activități, inclusiv postărilor din mediul online și călătoriilor. Totuși, nu a putut sta prea mult departe de ceea ce îi place să facă și s-a gândit să revină pe micile ecrane cu un format nou, cu care speră să-i cucerească pe cei de acasă.

Andreea Mantea va apărea la Kanal D

Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes femei din televiziune. Emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul carierei sale s-au bucurat de mare succes și au fost urmărite de o mulțime de oameni, motiv pentru care plecarea sa de la Puterea Dragostei a fost cu adevărat o dezamăgire pentru toți fanii ei.

Totuși, Mantea revine în fața fanilor cu un reality show surpriză, care îi poartă numele și cu care speră să uimească pe toată lumea. Este vorba despre emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care va transmite cele mai importante întâmplări din viața vedetei, momente importante petrecute alături de fiul ei și familie în cele mai interesante locuri, dar și poveștile de viață impresionante ale unor oameni remarcabili.

Emisiunea vedetei poate fi urmărită în fiecare luni, începând astăzi, la ora 23.00 și va fi o adevărată surpriză pentru cei care o îndrăgesc. Ea nu va fi singură, ci mereu va fi însoțită de fiul ei, David. Cei doi au participat la o ședință foto, iar cel mic s-a descurcat de minune, spre bucuria tuturor. Andreea are o relație specială cu cel mic, el fiind și motivul pentru care a renunțat la Turcia și a venit în România. Ea vrea să se ocupe de educația acestuia și vrea să îl țină alături de familie.

Vedeta speră că emisiunea ei va avea succes și îi va captiva pe oameni prin minunatele surprize pe care le-a pregătit. Este proiectul ei de suflet, care o reprezintă și o va apropia și mai mult de cei de acasă, care îi vor cunoaște până și cele mai ascunse laturi.

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.”, a declarat Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Andreea Mantea suferă în tăcere. Cui îi duce dorul vedeta în fiecare zi – Modish News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top