Connect with us
Andreea Marin, declarații despre al doilea copil: "Nu am să renunț la această dorință!"

Vedete

Andreea Marin, declarații despre al doilea copil: „Nu am să renunț la această dorință!”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani. Cei doi chiar locuiesc împreună, iar diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment pentru ei. Din contră, ei se sprijină reciproc și sunt alături unul de celălalt în orice moment și nu ezită să vorbească despre relația lor. Adrian se înțelege foarte bine cu Violeta, fiica Andreei din căsnicia cu Ștefan Bănică Junior, și a declarat că își dorește și el un copil, iar Andreea este de acord cu acest plan.

Andreea Marin, declarații despre al doilea copil: „Nu am să renunț la această dorință!”

Deși are 45 de ani, Andreea Marin a declarat că și-ar dori un copil cu actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. În plus, ea și-ar dori chiar să nască pe cale naturală. După mai bine de trei ani de când sunt împreună, cei doi doresc să-și întărească relația prin nașterea rodului iubirii lor. Atât Andreea, cât și consulul au mărturisit că vor să-și mărească familia, însă așteaptă in moment oportun și au mare încredere că Dumnzeu le va împlini visul.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală.”, a declarat Andreea Marin.

Adrian iubește copiii. Drept dovadă, se înțelege foarte bine cu Violeta, fiica Andreei de care aceasta este foarte mândră. Aceasta este foarte bună la învățătură, având rezultate excepționale. Chiar de curând a participat la o competiție internațională de film, iar scenariul său a fost câștigător. Pe lângă faptul că își ajută mama la strângerile de fonduri, fosta prezentatoare TV a mărturisit că cea mică este și o bună gospodină. Când ea și iubitul ei sunt foarte ocupați, aceasta le pregătește masa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top