Connect with us
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în adolescență. Imagini senzaționale

Vedete

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în adolescență. Imagini senzaționale

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două personaje cunoscute în rândul publicului românesc. De-a lungul timpului, acestea au înregistrat mai multe apariții TV spectaculoase. Oamenii sunt încântați de fiecare dată când cele două vedete apar în atenția lor. Deși anii au trecut, cele două au rămas la fel de tinere, frumoase și încă știu cum să se facă plăcute.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în adolescență. Imagini senzaționale

Deși au depășit de ani buni vârsta adolescenței, cele două foste soții ale lui Bănică, veșnic rivale, și-au păstrat carisma de altădată. Astfel, ele au rămas în atenția publicului și acum. Fanii nu le scapă niciodată din ochi și sunt atenți la orice mișcare a celor două dive.

Dacă acum au imagine impecabilă, sunt mereu într-o stare perfectă și afișează cele mai cool ținute, în tinerețe nu erau atât de preocupate de vestimentație.

Andreea Marin părea a fi un elev model, ce se concentra pe școală și lăsa de o parte moda.

Cele două vedete arătau complet diferit în acea perioadă, însă aveau o vestimentație corespunzătoare trendurilor de atunci.

Divele au fost întotdeauna într-o competiție continuă, mai ales că amândouă au luptat avut un loc special în inima lui Ștefan Bănică Junior. Mihaela i-a fost prima dată soție, între 1997-1999. Alături de Andreea a avut un mariaj mai lung, de 7 ani (2006-2013).

Cele două au ajuns să lucreze împreună pentru același post de televiziune, deținut la acel moment de omul de afaceri Elan Schawartzenberg, adică fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

“Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică: dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu, va trebui să mă iubească cu forţa.”, povestea, la acea vreme, Mihaela Rădulescu.

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top