Connect with us
Andreea Marin și-a petrecut ultima zi din an în pădure. Ce fac vedetele în această zi

Vedete

Andreea Marin și-a petrecut ultima zi din an în pădure. Ce au făcut alte vedete în această zi

Andreea Marin și-a petrecut ultima zi din an în pădure. Mai exact, în prima jumătate a zilei, vedeta de televiziune a ieși la o plimbare lungă și relaxantă în natură, alături de cei mai buni prieteni ai săi. Este vorba despre patrupezii Andreei, la care vedeta ține foarte mult și despre care se știe că sunt cei mai buni prieteni ai omului.

Andreea Marin – ultima zi din an, la aer liber, în pădure

În prima jumătate din ultima zi din an, Andreea Marin a ieșit la plimbare în pădure, cu cei doi câini ai familiei. Vedeta de televiziune și-a oferit ei, dar le-a oferit și blănoșilor, timp frumos și aer proaspăt în natură. Ultima zi din an a fost pentru Andreea una după bunul ei plac.

„Ultima zi din an, minunată! Prima jumătate a zilei, petrecută în pădure – bucuria blănoșilor noștri – cu soare, aer curat”, a scris Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

În ultima zi din an, vedetele din România au postat și postează în continuare mesaje și urări de La mulți ani pentru toți românii. În același timp, dat fiind contextul pandemic, multe dintre ele le-au spus fanilor cum petrec noaptea de Revelion și cum le găsește finalul lui 2020.

Gabriela Cristea este una dintre vedetele active pe Instagram care a postat în ultima zi din an o poză în care apare alături de soțul ei, cântărețul Tavi Clonda. Poza a fost însoțită de un mesaj emoționant, pe care fanii Gabrielei l-au apreciat foarte tare.

Andreea Marin și-a petrecut ultima zi din an în pădure. Ce fac vedetele în această zi

„Amândoi am înțeles că doar împreună suntem puternici și putem muta munții din loc. Știm că nu suntem perfecți, dar important este că ne străduim și ne susținem unul pe celălalt în fiecare zi. Dorința mea pentru anul ce vine este să este să avem putere, sănătate și dragoste ca să construim ce am început”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea.

Și îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida a postat un mesaj pentru fanii ei de pe Instagram. Vedeta le-a urat un an nou fericit tuturor și a scris că speră ca 2021 să fie bun, să aducă sănătate și liniște, și să aibă grijă de copiii noștri, de părinți și de noi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top