Connect with us
Andreea Marin a făcut noi declarații privind divorțul de Tuncay Ozturk. Prezentatoarea TV spune că a fost o decizie asumată.

Vedete

Andreea Marin spune adevărul despre divorț: „Când iau o decizie…”

La o lună de când a anunțat divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a făcut noi declarații privind destrămarea relației.

Andreea Marin a declarat că divorțul a fost o decizie asumată și că nu mai este loc de regrete.

„Am credinţa de partea mea şi simt că Dumnezeu este cu mâna pe umărul meu. Atunci când iau o decizie, o iau asumat, gândindu-mă mult înainte. Nu mă grăbesc să fac schimbări bruşte în viaţa mea. Când însă ajung la concluzia că o schimbare trebuie făcută, din acel moment nu mai am nici un regret. Ştiu ce fac şi îmi asum ce fac. Părerile de rău nu mai loc. Par probabil mai puternică decât o altă femeie pentru că regretele sunt înainte şi nu după“, a spus Andreea Marin, pentru revista Spy.

Citește și: Mesaj suspect postat de Andreea Marin pe Instagram. Ce ascund cuvintele sale

Citește și: Primele declarații ale lui Tuncay Ozturk, după divort

Andreea Marin: Voi pleca cu fiica mea în vacanță

„Zâna Surprizelor” a mai mărturisit că după despărțirea de Tuncay a învățat să se iubească pe sine.

„După această perioadă am învăţat să mă iubesc şi pe mine . Mi-a fost greu pentru că eu sunt un om care dăruieşte mult, fie că e vorba de amici, prieteni sau oamenii pe care nu-i cunosc. Am învăţat să dau mult dar am mai învăţat şi că trebuie să ne recăpătăm din energia pe care o dăm şi să ne încărcăm bateriile. Mă aşteaptă o perioadă frumoasă în care voi pleca eu cu fiica mea într-o vacanţă necunoscută“, a mai mărturisit ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top