Connect with us
Mesaj suspect postat de Andreea Marin pe Facebook. Ce ascund cuvintele sale

Vedete

Mesaj suspect postat de Andreea Marin pe Instagram. Ce ascund cuvintele sale

Nici nu bine s-a aşezat liniştea după divorţul de Tuncay anunţat chiar de Andreea Marin pe o reţea populară de socializare, căci zâna Surprizelor vine cu un mesaj misterios sub formă de citat.

Vedeta a postat un mesaj care lasă loc multor înterpretări: „Dacă iubitul şi vindecătorul tău sunt două persoane diferite, înseamnă că trebuie să reevaluezi situaţia”, a scris prezentatoarea de televiziune pe contul ei de Instagram.

Mesajul ei vine după un schimb de replici prin intermediul presei cu fostul ei soţ, medicul turc Tuncay Ozturk. Andreea Marin a făcut anunţul despărţirii pe pagina personală de Facebook.

mesaj-suspect-postat-de-andreea-marin-pe-instagram-ce-ascund-cuvintele-sale-1

Andreea Marin a anunţat divorţul pe Facebook

„Oameni dragi, cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe.

O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani in căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect.

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit.

CITEŞTE ŞI: Andreea Marin a acordat primul interviu după ce a anunțat că divorțează

Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, a scris vedeta pe Facebook pe 27 octombrie.

2 Comments

2 Comments

  1. Ionel bordei

    2016-11-13T08:23:07+02:00 at 8:23

    S o lase lumea în pace…!

  2. Virgil

    2016-11-09T03:25:21+02:00 at 3:25

    Devine caraghios mesajul non stop al Andreei Marin cu respectatea intimității și liniștei -cînd domnia sa nu are zi în care să nu bart disperată din tobe pe toate canalele.Același tamtam de prost gust apărea și atunci cînd iubea în călduri cu patimă maseurul turc – mai bine se profila pe un doctor psihiatru. Să o lase mai moale cu atîta tevatură și lamentări de prost gust.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top