Connect with us
Andreea Marin trăiește o dramă cumplită. Ce le-a transmis oamenilor: "Viața e fragilă!"

Vedete

Andreea Marin trăiește o dramă cumplită. Ce le-a transmis oamenilor: „Viața e fragilă!”

Andreea Marin se consideră o femeie împlinită și o mamă fericită. Ea și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani. Cei doi chiar locuiesc împreună, iar diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment pentru ei. Din contră, ei se sprijină reciproc și sunt alături unul de celălalt în orice moment și nu ezită să vorbească despre relația lor. În plus, cei doi se înțeleg de minune și cu fiica Andreei, Violeta. Cu toate acestea, Andreea a vorbit despre drama cu care se luptă și le-a transmis tuturor un avertisment.

Andreea Marin trăiește o dramă cumplită. Ce le-a transmis oamenilor: „Viața e fragilă!”

În contextul actual, Andreea Marin a vorbit deschis despre loviturile primite de la viaţă. Deşi nu a crezut vreodată că va fi victima unui accident grav de mașină, aceasta şi-a pierdut mama când încă era doar o copilă, ea murind chiar în brațele vedetei. Aceasta vorbit despre cea mai urâtă experiență de care a avut parte și despre cât de mult a schimbat-o pierderea mamei, dar și cât de tare s-a apropiat de Dumnezeu după ce a suferit acestea greutăți, ajungând chiar să Îl renege, până când ș-a simțit în viața ei mai mult.

“Mă îngrijorează cumva faptul că sunt atâția oameni cărora nu le pasă. Dacă tot mor oameni s-ar putea să fie ceva argumente de luat în serios. Nu înseamnă că până în momentul în care am avut un accident și mama a murit în brațele mele eu nu credeam în posibilitatea de a avea accidente. Am avut niște ani după moartea mamei in care nu am mai crezut în Dumnezeu. Peste un timp, un an sau doi, am avut un moment de cumpănă. Atunci am închis ochii și am zis „Doamne Ajută-mă!”. Am conștientizat că Dumnezeu nu a plecat niciodată din inima mea.”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, semnal de alarmă

Astfel, Zâna a vrut să tragă un semnal de alarmă tuturor celor care nu cred în puterea virusului cu care ne confruntăm, sugerându-le să prețuiască viața mai mult decât orice. Ea a explicat că, deși azi ne putem simți în afara oricărui pericol, mâine, atât noi, cât și cei din jurul nostru am putea ajunge o victimă a nemilosului coronavirus, deoarece totul este imprevizibil. Ea a criticat autoritățile, pe motiv că nu se implică atât de mult pe cât ar trebui, în condițiile în care situația este din ce în ce mai gravă.

„Poate nu e cea mai bună paralelă, dar viața e fragilă. Ceea ce nu ni se întâmplă azi nu înseamnă că nu ni se poate întâmpla mâine. Dar iată că lucrurile sunt imprevizibile. Acest virus e incontrolabil tocmai pentru că este invizibil. Cu riscul de a-mi atrage păreri răutăcioase… Voi spune foarte limpede că dacă nu îți pasă pentru tine, trebuie să-ți pese pentru ceilalți.”, a mai mărturisit Andreea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top