Connect with us
Andrei Năstase, fiul fostului prim-ministru Adrian Năstase, s-a căsătorit cu iubita sa, Bianca Ciuvăț.

Vedete

Andrei Năstase s-a căsătorit cu Bianca Ciuvăț

Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a căsătorit cu iubita sa, Bianca Ciuvăț. Fostul prim-ministru a făcut anunțul pe blogul personal.

Andrei și Bianca au hotărât să se căsătorească și să ofere o familie copilului lor ce va veni peste câteva săptămâni. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simplă, la starea civilă și la biserică, doar cu părinții și cu nașii, în așteptarea momentului când, la vară, vor invită toate rudele și toți prietenii să le împărtășească această bucurie, la botezul fiului lor.

PS: Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocoșului de foc, și a început un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate și bunăstare!, a scris Adrian Năstase pe blog.

Andrei Năstase a anunțat și el pe contul său de socializare fericitul eveniment din viața sa.

Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii noştri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasa a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbătorim cu fast botezul celui mic!’, a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Citește și: Iulia Vântur, cerută în căsătorie în India

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top