Connect with us
Antonia, mesaj emoționant de ziua lui Velea. Secretul unei relații de succes

Vedete

Antonia, mesaj emoționant de ziua lui Velea. Secretul unei relații de succes

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. În timp ce mai multe vedete au anunțat că divorțează, cei doi parcă se iubesc mai mult decât niciodată, mai ales în această perioadă când petrec timp prețios alături de cei doi copii ai lor. Cei doi cântăreți au vorbit mereu deschis despre frumoasa lor poveste de iubire și mărturisesc că sunt norocoși că s-au găsit. Astăzi, 13 aprilie, Velea împlinește 36 de ani și Antonia i-a transmis un mesaj emoționant.

Antonia, mesaj emoționant de ziua lui Velea. Secretul unei relații de succes

Antonia i-a transmis iubitului său cele mai bune gânduri de ziua lui. Aceasta i-a mărturisit cât de mult îl iubește și că este foarte norocoasă că îl are. De asemenea, ea a menționat faptul că apreciază la el că este un tată exemplar și că îi va fi dor de el când vor ieși din izolare și se vor întoarce din nou la viața de artist, când nu vor mai avea la fel de mult timp pentru ei.

„Eu nu cred că ințelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred că ințelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit! (…) O să imi fie dor de tine când ieșim din această carantină.”, a scris Antonia pe contul ei de Instagram.

Alex Velea a vorbit despre relația cu Antonia, pentru care oamenii îl critică deseori. Acesta mărturisit că, deși este o femeie frumoasă, nu ar fi făcut compromisuri ca să o aibă. În plus, artistul a precizat că se înțeleg de minune și se completează în tot ce fac. A dezvăluit faptul că el este o persoană dificilă, pe care, însă, Antonia reușește să o înțeleagă. Dacă ea nu ar fi fost o femeie înțelegătoare, relația lor nu ar fi ajuns la acest nivel.

„Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia. Doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt. Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a povestit Alex.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top