Connect with us
Antonia reacționează în "conflictul" dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden

Vedete

Antonia reacționează în „conflictul” dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden

Antonia nu s-a mai putut abține și a reacționat pe marginea „conflictului” dintre soțul ei, Alex Velea – Mario Fresh și Lino Golden. Se pare că au apărut niște neînțelegeri, iar Mario Fresh și Lino Golden au ieșit din Golden Boy Society. Deși inițial nimeni nu a comentat despre această despărțire, ulterior, când fanii au cerut detalii, li s-a răspuns, iar aceste răspunsuri au determinat-o pe Antonia să dea replica.

Antonia reacționează

Antonia și-a spus părerea despre plecarea celor doi din Golden Boy Society. Este vorba despre Mario Fresh și Lino Golden. Când fanii au aflat că cei doi nu s-au mai înțeles cu Alex Velea, au cerut detalii, iar băieții au răspuns.

Mario Fresh a declarat că nu s-a certat cu Velea, doar că nu mai aveau aceleași păreri, și de asta s-a produs separarea. În același timp, Lino Golden a vorbit despre fix aceleași motive. Răspunsurile lor pentru fani au fost date pe Instagram.

Antonia, soția lui Alex Velea, le-a văzut și a reacționat imediat.

“Vă rog să nu vă lăsați păcăliți de ‘dramele’ și ‘victimizările’ care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm…MODESTIA! Mai departe trageți voi o concluzie. Probabil doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest.”, a scris Antonia într-un story pe Instagram.

Antonia reacționează în „conflictul” dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden

De remarcat este că cei doi, Antonia și Alex Velea i-au ajutat mult, atât pe Mario Fresh, cât și pe Lino Golden. I-au făcut cunoscuți, iar Lino Golden chiar a locuit în casa celor doi, unde a fost tratat ca un membru al familiei. După ce a văzut mesajul postat de către Antonia, Lino Golden a reacționat imediat.

“Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a scris Lino Golden într-un story pe Instagram.

 

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top