Connect with us
Mario Fresh a recunoscut că s-a stricat prietenia cu Alex Velea: "Avem păreri diferite..."

Vedete

Mario Fresh a recunoscut că s-a stricat prietenia cu Alex Velea: „Avem păreri diferite…”

Mario Fresh a vorbit, în sfârșit, despre relația pe care o are acum cu Alex Velea. După ce s-a tot zvonit că cei doi au stricat prietenia, Mario a decis să facă lumină pe acest subiect. El a spus că nu a fost vorba despre o ceartă, dar că are păreri diferite de ale lui Velea și că s-au separat de ceva vreme.

Mario Fresh despre prietenia cu Alex Velea

Mario Fresh și Alex Velea nu mai sunt prieteni. Este un zvon apărut de câteva săptămâni, care a fost confirmat recent chiar de către Mario. Întrebat de fani, pe Instagram, ce se întâmplă cu el și prietenul lui bun, Velea, Mario a vorbit deschis și i-a lămurit pe curioși.

Tânărul cântăreț a declarat că nu s-a certat cu Alex Velea, dar că ei au început să aibă păreri diferite și au răcit relația. Frumos a fost că Mario a ținut să sublinieze că Velea l-a ajutat să devină cunoscut, motiv pentru care îi este recunoscător.

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Alex Velea și Mario Fresh au participat împreună la emisiunea Asia Express. Cei doi au arătat atunci că sunt buni prieteni, și chiar au făcut o echipă bună în concurs.

Zvonurile cu privire la deteriorarea relației de prietenie dintre cei doi au fost lansate de Abi Talent, care, în trecut, s-a certat cu Alex Velea.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, spunea Abi Talent, într-un story pe Instagram.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top