Connect with us
Bianca Drăgușanu a încălcat carantina pentru a-i fi alături lui Alex Bodi. Ar fi mers în camera de hotel a acestuia

Vedete

Bianca Drăgușanu a încălcat carantina pentru a-i fi alături lui Alex Bodi. Ar fi mers în camera de hotel a acestuia

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost dus în carantină instituționalizată, la Hotel Ramada. Acesta trebuia să stea în izolare la domiciliu în perioada 13-26 iunie, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc mare de infectare. El a fost prins la volan pe șoseaua Pipera, conducând un Lamborghini cu o viteză mult peste cea legală, ceea i-a adus și suspendarea permisului. Se pare că Bianca nu poate sta departe de afacerist nici măcar acum, drept pentru care a mers la el la hotel.

Bianca Drăgușanu a încălcat carantina pentru a-i fi alături lui Alex Bodi. Ar fi mers în camera de hotel a acestuia

Chiar dacă, spre deosebire de ceilalți care petrec perioada de carantină în locuri modeste, Alex Bodi se află la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din București, tot are parte de ceva lipsuri. Astfel, Bianca a vrut să se asigure că iubitul ei primește tot ce are nevoie și se bucură de o ședere ușoară. Drăgușanu ar fi mers la hotel pentru a-i duce un pachet acestuia, însă nu s-a oprit aici. Ea ar fi ales să-i țină de urât lui Bodi și a rămas în camera dehotel a acestuia timp de mai multe ore.

Mai mult, se pare că ar fi adus-o și pe fiica lui Alex Bodi, întoarsă recent din Spania. Conform cancan.ro, Bianca Drăgușanu ar fi publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare în compania celei mici, setând ca locație însorita stațiune Marbella. Totuși, comparația camerei de hotel în care se afla Bianca și cea din hotelul în care se află fostul ei soț carantinat, confirmă că, într-adevăr, s-ar afla în compania acestuia, deși legea interzice contactul cu o persoană aflată în carantină.

Împăcare, după multe despărțiri și scandaluri

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. Cei doi sunt din nou împreună, după nenumărate scandaluri, certuri și împăcări. Deși după ultima despărțire, Bianca era foarte hotărâtă că nimic nu o va mai putea întoarce în brațele fostului ei soț, se pare că lucrurile s-au schimbat. După ce au fost suprinși împreună la mare, se pare că apropierea lor a continuat și acasă, ceea ce demonstrează că formează din nou un cuplu. Cei doi nu se feresc să se afișeze împreună în public, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde pozează în cuplul perfect, care își face declarații de dragoste.

 

View this post on Instagram

 

The same look … the same eyes … the same thoughts …but tooo serious! #us #🐅🐅 #❤️❤️

A post shared by Bodi Alex (@bodi_alexandru) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top