Connect with us
Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi. Au apărut fotogafii cu vedeta plină de vânătăi

Vedete

Bianca Drăgușanu, afirmații dure la adresa lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format, până de curând, unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori și de fiecare dată susțineau că decizia este definitivă și că nimic nu îi mai poate face să fie din nou împreună. Totuși, de fiecare dată reveneau unul în brațele altuia. Deși au mai existat scandaluri și certuri foarte grave, Bianca și fostul ei soț au declarat de această dată că nu mai vor să aibă nicio legătură unul cu celălalt și continuă să își arunce vorbe grele unul altuia. Bianca a făcut declarații referitoare la noua relație despre care se vorbește.

Bianca Drăgușanu, afirmații dure la adresa lui Alex Bodi

Alex Bodi și celebra Bianca Drăgușanu nu mai formează din nou un cuplu. Cei doi s-au despărțit la data de 1 septembrie, exact în ziua în care ar fi împlinit doi ani de relație. Cadoul pentru aniversarea lor nu a fost unul tocmai potrivit, însă cei doi susțin că este cea mai bună alegere și, din declarațiile lor, nu reiese că ar suferi prea mult din această cauză.

Se pare că Bianca Drăgușanu ar avea deja o nouă relație și l-a dat uitării pe fostul ei soț. Este vorba despre renumitul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, cel care s-a iubit în trecut și cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera. Ea ar fi mers deja într-o vacanță la locuința acestuia, unde au vizionat împreună un film și chiar s-a pozat într-una dintre mașinile lui de lux. Astfel, Alex Bodi a afirmat că, de această dată, el a fost cel care a pus căpăt relației cu Bianca. În plus, a lăsat să se înțeleagă că Bianca ar fi dat fuga în brațele altuia imediat după despărțire și că ea ar fi cea care caută bărbații, ceea ce-l face pe Bodi să o dea uitării.

În acest context, Bianca Drăgușanu a declarat că nu este deloc interesată de ceea ce vorbește despre ea fostul ei iubit. Cât despre prietenul turc, ea a mărturisit că între ei nu s-a format o relație de iubire, ci pur și simplu una de amiciție, iar la film nu s-au uitat decât ei doi, ca un cuplu, ci mai mulți prieteni.

“Nu mă interesează. Nu vreau să aflu ce a zis. Nici nu mai contează. Cât despre Cengiz, suntem doar prieteni. La film nu ne-am uitat doar noi, eram mai multe persoane. Însă suntem doar prieteni și nimic mai mult.”, a transmis Bianca Drăgușanu

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top