Connect with us
Carmen de la Sălciua iubește din nou. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Vedete

Carmen de la Sălciua iubește din nou. Detaliul care a dat-o de gol

Carmen de la Sălciua, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere, pare că este din nou îndrăgostită. După ce a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fostul său soț, Culiță Sterp, și după alte încercări de a se împăca, cei doi au luat-o pe drumuri separate pentru totdeauna. În ultima vreme, artista dă de înțeles că inima sa ar aparține din nou altcuiva.

Carmen de la Sălciua iubește din nou. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Deși Carmen și Culiță părea că formează un cuplu perfect, realitatea nu era nici pe departe așa. Cei doi au decis să divorțeze în urmă cu mai bine de un an jumătate, aducându-și acuzații grave unul celuilalt. Între timp, Carmen a avut o relație cu unul dintre prietenii lui Culiță, Cosmin Isăilă, dar nu pentru mult timp.

Acum trei luni, cei doi au decis să își mai acorde o șansă. Au apărut împreună la nunta surorii lui Culiță și toată lumea credea că formează din nou un cuplu fericit. Acest eveniment important nu i-a legat pentru mult timp. Situația s-a schimbat la scurt timp și cei doi s-au despărțit din nou.

Carmen de la Sălciua a repetat de nenumărate ori că melodiile sale sunt inspirate din realitate și că acolo își prezintă propriile experiențe. Artista pare să radieze în ultima vreme și afișează o imagine impecabilă. Ea a dat de înțeles în ultima vreme că nu ar mai fi o femeie singură. Versurile ultimelor sale melodii o dau de gol pe artistă. Ultima sa piesă de dragoste lansată, „Un milion de zile”, pare să răspundă întrebărilor celor care credeau că vedeta e în continuare singură.

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top