Connect with us
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, lămuresc totul despre relația lor. Prima apariție după ce Bianca a fost bătută măr

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, lămuresc totul despre relația lor. Prima apariție după ce Bianca a fost bătută măr

Bianca Drăgușanu a mers în emisiune La Măruță, la scurt timp după ce a apărut în ziare cu chipul desfigurat. Este vorba despre prima apariție a vedetei într-un platou de televiziune, după ce s-a scris că a fost bătută măr de către iubitul ei. Culmea, Bianca a venit la emisiune însoțită de Alex Bodi, și aa surprins pe toată lumea când a fost întrebată ce s-a întâmplat între ei.

Bianca Drăgușanu, interviu despre relația cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează un cuplu care ține prima pagină a ziarelor din showbiz-ul românesc. Cei doi au apărut joi, 15 octombrie, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cum era de așteptat, au fost întrebați despre relația lor și au fost rugați să comenteze imaginile în care Bianca apărea cu fața desfigurată.

Cumva, întrebarea moderatorului a stat pe buzele multor români, care au văzut-o la televizor sau pe Internet, pe Bianca în acele ipostaze în care nu ar trebui să fie nimeni niciodată.

Răspunsul ei a fost unul extrem de scurt, în care efectiv, nu a dat nimic de înțeles, și a băgat în ceață fanii care sigur se așteptau ca Bianca să facă lumină în acest caz.

„Dacă suntem aici, înseamnă că suntem bine, și asta contează”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Joviali, cei doi au dat de înțeles că sunt bine, se înțeleg și totul e în regulă între ei. Bianca a spus că nu vrea să comenteze despre asta pentru că orice va spune, va fi interpretat și se vor face speculații.

La rândul lui, când Alex Bodi a fost întrebat dacă le merge bine relația, el a spus – foarte bine.

Cei doi au acceptat un joc propus de către Cătălin Măruță, care a testat cât de bine se cunosc. În urma jocului, fanii cuplului Bianca Drăgușanu – Alex Bodi au aflat că bărbatul este cel care spune mai des Te iubesc, tot el se enervează primul și tot el cheltuiește cei mai mulți bani.

Pentru cei care nu știu, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt împreună de doi ani, timp în care au fost și căsătoriți.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top