Connect with us
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă despre Alex Bodi: ”Are dosar penal”

Vedete

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă despre Alex Bodi: ”Are dosar penal”

Bianca Drăgușanu nu mai suportă tensiunea dintre ea și Alex Bodi și s-a decis să vorbească! Blondina a făcut mai multe dezvăluiri uluitoare despre fostul soț. Ea susâine că bodi are dosar penal în Germania, pentru trafic de substanțe interzise.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri bombă despre Alex Bodi: ”Are dosar penal”

„Noi doi o să vorbim prin avocați și pentru simplul fapt că are un dosar penal în Germania din 2014, pentru trafic de substanțe interzise, s-ar putea să nu-i dea bine la imaginea pe care el tot încearcă să o salveze”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru cancan.ro

Afaceristul a recunoscut public că a fost agresi cu Bianca și chiar că a înșelat-o. cu toate acestea, el a susținut mereu că este provocat și din această cauză reacționează astfel. Bianca Drăgușanu a spus care este motivul, după părerea ei: se pare că Bodi ia steroizi, substanțe care îi dau o stare de nervozitate. Acesta este de fapt motivul pentru care el este agresiv cu soția sa.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile.

Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat săptămâna trecută, după ce au făcut un scandal imens în biroul notarului.

Citește și: Bianca Drăgușanu bătută de Alex Bodi! Fotografia care schimbă tot

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top