Connect with us
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou separați. Ce detalii îi dau de gol

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou separați. Ce detalii îi dau de gol

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbizului. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat în urma unui scandal de proporții. Cei doi și-au adus acuzații grave, cum că Bianca ar fi avut gânduri sinucigașe, nu și-ar îngriji asa cum trebuie fetița sau chiar că Alex ar fi agresat-o. Când cei doi și-au anunțat împăcarea, pozau din nou într-un cuplu fericit și lucrurile păreau să meargă bine, au apărut noi detalii care sugerează că cei doi ar fi din nou despărțiți.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou separați. Ce detalii îi dau de gol

Cei doi s-au împăcat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De dragul împăcării, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi chiar s-ar fi mutat împreună în casa afaceristului. Cu toate acestea, primele semne ale unei noi despărțiri au început să apară. Controversații îndrăgostiți au șters pozele în care apăreau împreună pe rețelele de socializare, cu câteva excepții doar. Bianca postează acum doar imagini în care apare singură sau alături de fiica ei.

Momentan, nu se știe exact dacă ei nu mai formează din nou un cuplu, dacă doar s-au certat sau se vor împăca din nou, cum s-a întâmplat de nenumărate ori.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este foarte vulnerabilă în relația cu Alex Bodi, pe care îl consideră bărbatul vieții ei, motiv pentru care decide mereu să se reîntoarcă la el. Se pare că bărbatul ar profita de slăbiciunea vedetei, iar ea, deși observă, continuă să-l ierte. Aceasta a declarat, totuși, că nu-i plac schimbările de comportament ale lui, ci chiar se simte amenințată.

„Sunt mai vulnerabilă atunci când mă îndrăgostesc, sunt mai naivă, sunt mai toantă așa. Iar el a profitat de lucrul acesta. Eu sunt foarte împăcată cu mine și consider că am făcut tot ce-i mai bine și mai bun, și am dat tot ce-i mai bun în relația asta, i-am demonstrat că sunt o femeie care merită. Dar mie nu îmi plac schimbările astea de comportament și de atitudine de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, dăunătoare și chiar mă sperie. Tocmai de aceea, vreau să mă retrag demnă din viața. A fost bărbatul vieții mele.”, a declarat Bianca Drăgușanu în urmă cu două luni.

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top