Connect with us
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au oficializat relația. Prima fotografie împreună

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au oficializat relația. Prima fotografie împreună

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului. Cei doi sunt din nou împreună, după nenumărate scandaluri, certuri și împăcări, chiar și după separarea de acum, despre care susțineau că ar fi fost definitivă. În acest timp, Bodi a avut o relație cu rusoaica Daria Radionova, însă a revenit tot în brațele Biancăi, care l-a primit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei doi au pus deja o fotografie împreună, semn că relația este oficială.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au oficializat relația. Prima fotografie împreună

Bianca Drăgușanu și Bodi formează din nou un cuplu. După ce au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, se pare că cei doi nu se ascund și lucrurile evoluează rapid. Afaceristul a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care cei doi par mai îndrăgostiți decât niciodată, dar și mândri că iubirea lor a învins din nou. Postarea a fost însoțită de un mesaj de dragoste, din care reiese că sunt la fel de îndrăgostiți ca înainte, dar prea serioși. Poate fi vorba aici de intențiile lor și de cum se vor comporta de acum în această relație.

 

View this post on Instagram

 

The same look … the same eyes … the same thoughts …but tooo serious! #us #🐅🐅 #❤️❤️

A post shared by Bodi Alex (@bodi_alexandru) on

După ce Bodi a venit după ea la mare, Bianca a decis să vorbească despre cele întâmplate, precizând atunci că nu știe dacă este vorba de o împăcare. Ea a mărturisit că încearcă să îl înțeleagă pe afacerist și gesturile sale. Ea a declarat că nu vrea să comenteze prea mult această situație, ci lasă totul în voia lui Alex care, orice ar face, se întoarce în brațele ei.

Ce spune Bodi despre împăcare

Și el a ținut să facă unele declarații cu privire la gestul său de a se întoarce la Bianca. El a mărturisit că nu și-a mai asumat până acum o altă relație și nu a mai iubit pe nimeni așa cum o iubește pe Bianca. Cei doi nu au vorbit trei săptămâni și toate cele întâmplate le pune pe seama orgoliului. El mai susține că acum, totul este sigur.

”Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toată nebunia asta e ceva sigur. Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni.”, a spus acesta.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top