Connect with us
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. Reacție dură din partea fostei lui Bodi, Daria Radionova

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. Reacție dură din partea fostei lui Bodi, Daria Radionova

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, cei care formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului, sunt din nou împreună. După nenumărate certuri și împăcări, chiar și după separarea de acum, despre care susțineau că ar fi fost definitivă, Bianca s-a întors în brațele lui Bodi. Chiar dacă acesta a lăsat-o pe blondină pentru o altă femeie, rusoaica Daria Radionova, cu care a și avut o relație, Bianca l-a iertat. Totul s-a întâmplat weekend-ul trecut, când Bianca a mers la mare, iar fostul ei soț a decis să meargă după ea. În plus, i-a făcut și un cadou scump.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. Reacție dură din partea fostei lui Bodi, Daria Radionova

După ce despărțirea lor a ocupat prima pagină a tabloidelor în ultima vreme, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Deși părea fericit lângă rusoaica Daria, Bodi a decis să se întoarcă în brațele Biancăi și se pare că și ei i-a surâs ideea. Weekend-ul trecut, Bianca Drăgușanu și mai multe prietene au mers la mare pentru a se distra.

Alex Bodi a venit chiar acolo după Bianca și au fost surprinși într-un club de fițe într-o ipostază neașteptată. Cei doi se simțeau foarte bine și chiar dansau îmbrățișați. Nu se știe dacă acesta a fost doar un episod sau telenovela lor va continua. În plus, afaceristul nu a venit cu mâna goală, ci cu un cadou pentru a o împăca pe fosta sa iubită. Mai exact, i-a oferit un ceas valoros, de mii de euro.

Reacția rusoaicei

Fosta iubită a lui Bodi, rusoaica Daria Radionova, nu a putut rezista și a răbufnit. Ea a declarat că nu este deloc afectată de cele întâmplate, mai ales că nu a avut prea mari speranțe în această relație, căreia a vrut să-i pună capăt de multe ori. De asemenea, ea a făcut declarații surprinzătoare, precum faptul că familia ei nu a fost niciodată de acord cu afaceristul, drept pentru care nu a vorbit cu fiica lor în tot acest timp. Frumoasa rusoaică susține că este pe deplin dezgustată de faptul că cei doi s-au împăcat, mai ales că Bodi susținea că nu s-ar mai întoarce la Bianca și că vrea o să-și întemeieze o familia cu Daria.

„Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei. Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, preciza Daria.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top