Bianca Dragușanu, la Vorbește lumea: „Urmează a treia căsătorie”. Mă văd o bunică sexy

05.06.2020

Bianca Drăgușanu a fost invitată la „Vorbește lumea”, emisiunea matinală de la Pro TV.  Vedeta s-a deschis față de telespectatori și a povestit cum este viața după două casnicii și două divorțuri. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are un copil. Ulterior aceasta s-a măritat cu Alex Bodi, de carea divorțat curând.

Bianca Drăgușanu: Urmează a treia căsătorie

Bianca Drăgușanu a povestit că atunci când se va căsători a treia oară va avea grijă la ce alege și-și va alege partenerul de viață care să o iubească așa cum e. „Acum suflu și-n iaurt”.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci”.

„Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții.

Bianca Drăgușanu: Cu Vivctor Slav a fost o relație frumoasă și avem un copil minunat

Drăgușanu a povestit că cea mai fericită căsnicie pe care a avut-o a fost cu Victor Slav, cu care are și ceva de „impărțit”, iar cu Alex n-a fost așa și se bucură ca nu au nimic de împărțit.

Bianca Dragusanu si-a facut implant de sprancene
Bianca Dragusanu si-a facut implant de sprancene

Vedeta spune că acum se dedică afacerilor și activitatea ei principală este atelierul ei de rochii de mireasă. De asemenea Bianca Drăgușanu, vinde postări pe Instagram, unde costă destul de mult să apari acolo.

Viața după Bodi este una fericită și liniștită, cea mai recentă intervenție a fost un implant de sprâncene pe care l-a făcut cu cu puțin timp în urmă.

Cum se vede Bianca „bătrănă”?

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38.  Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Pro  TV.

Comentarii
 • Dan spune:

  Noul ei soț se numeste …logic Ken sotul lui Barbie cea din plastic !
  Who cares ce face haita aia proasta !

 • GOGU spune:

  Faci ichter doar cand o vezi,bunica mea era mai frumoasa la o ora dupa deces!!!!!!!!!!!!

 • gabriela spune:

  Cu acte a treia oara dar fara acte de cate ori s-a maritat? Alte ştiri nu aveti? decat Vulpita,,, Draguşanca.Tara piere şi baba se chiaptana. Mare tuşine ca va ocupati timpul cu nişte Panarame.

 • gabriela spune:

  de cate ori se marita şi asta???

 • GOGU spune:

  Pe cine il intereseaza ce face ,cu cine face , cand ,cat timp aceasta mumie jegooasa,ordinara ,cand o vezi chiar pierz orice pofta hada ce e !!!!!!!!!!!!! Si moartea e frumoasa fata de aceasta lepra !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *