Connect with us
Reacția lui Alex Bodi, după ce au apărut imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată

Vedete

Reacția lui Alex Bodi, după ce au apărut imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează cu desăvârșire cel mai controversat cuplu din showbiz. Relația lor a fost marcată de certuri, despărțiri și nenumărate împăcări. De curând, cei doi s-au împăcat din nou, după ce mărturiseau că nu vor să mai audă unul de celălalt și că nu mai există cale de împăcare. Cu toate acestea, s-au împăcat, au pozat din nou în doi îndrăgostiți, dar se pare că situația a degenerat din nou. A apărut o serie de imagini cu Bianca Drăgușanu într-o stare deplorabilă, de unde toți au dedus că Alex Bodi ar fi lovit-o. În acest context, el ar fi reacționat.

Alex Bodi neagă zvonurile

De curând a apărut o serie de imagini de la Cancan.ro cu Bianca Drăgușanu într-o stare jalnică, în care vedeta abia se ține pe picioare. Se observă că are ochiul vânăt, fața umflată și este foarte slăbită, iar cel care o ajută să se deplaseze este chiar Alex Bodi. În timp ce o ajuta să intre în casă, se uita în jur, ca nu cumva cineva să îl fi observat.

Tot ieri, Bianca a publicat mai multe povești pe Instagram, unde a mărturisit că are de făcut un anunț important, că va vorbi despre o dramă pe care a trăit-o și le-a cerut fanilor ei să o urmărească. Ea susținea că va renunța la toate măștile pentru ca lumea să vadă cum arată. În plus, a explicat că vrea ca toți fanii ei să știe cum arată o femeie iubită, nemachiată, de unde reiese că sub masca de protecție și ochelari se ascund ceva urme care au marcat-o. De altfel, a mărturisit că fiica ei este cea mai importantă din viața ei și vrea ca aceasta să aibă o mamă fericită.

„Hello, everyone! Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu mine pentru că urmează să fac dezvăluiri incendiare. Urmează să dau toate măștile jos și tooți ochelarii jos ca să vă dați seama ce se întâmplă real în viața mea. Cel mai important factor din viața mea este Sofia, care ea merită să aibă o mamă fericită, bună și frumoasă și activă.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

În acest context, Alex Bodi nu a vrut să comenteze cele întâmplate: „Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer!”

Nu este primul episod de agresivitate dintre Bianca și Alex Bodi. Vedeta a mai publicat o fotografie în care avea ochiul vânăt și a mărturisit chiar că iubitul ei i-ar fi rupt câteva coaste.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top