Connect with us
De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu de Alex Bodi. Ce a văzut afaceristul în telefonul ei

Vedete

De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu de Alex Bodi. Ce a văzut afaceristul în telefonul ei

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut prima pagina a ziarelor cu un nou subiect..violent, de această dată. Se pare că blonda ar fi fost bătută de către iubitul ei, după ce acesta a aflat ce a făcut vedeta TV când a fost plecată în Turcia.

De a fost bătută Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a apărut în presă și pe Internet cu un ochi vânăt și cu buza umflată. A fost filmată de paparazzi Cancan, când abia se ținea pe picioare. Imaginile au fost văzute de toată România, însă nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. Ei bine, conform CANCAN, totul ar fi pornit de la o așa zisă infidelitate din partea Biancăi, când a fost plecată în Turcia. Scandalul ar fi izbucnit de la niște imagini pe care Alex Bodi le-ar fi văzut în telefonul iubitei lui.

De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu de Alex Bodi. Ce a văzut afaceristul în telefonul ei

Mai multe imagini pe Cancan.ro.

În acele imagini, Bianca Drăgușanu ar fi apărut în compania unui turc, ceea ce pe Bodi l-a scos din minți. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Bianca a fost filmată în timp ce cobora cu greu din bolidul de lux. Vedeta abia se mișca, iar chipul îi era transfigurat.

Relație tumultoasă

Bianca Drăgușanu și afaceristul Alex Bodi au o relație tumultoasă, cu despărțiri, urmate de împăcări și așa mai departe. Cei doi s-au căsătorit pe 1 august 2019, în cadrul unei ceremonii discrete. Au divorțat apoi, la notar, pe data de 10 martie 2020. De atunci s-au despărțit și împăcat de câteva ori.

Înainte de scurta căsnicie cu afaceristul Alex Bodi, Bianca a fost soția prezentatorului TV Victor Slav, împreună cu care are o fetiță superbă pe nume Sofia.

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Cei doi au făcut nunta pe 29 septembrie 2013. Au divorțat în 2014, la câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top