Connect with us
Bombă în showbiz! Cât de apropiați sunt Pepe și Daniela Crudu

Vedete

Bombă în showbiz! Cât de apropiați sunt Pepe și Daniela Crudu

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit de aproximativ trei săptămâni. Cei doi soți nu mai locuiesc împreună, iar decizia este una definitivă. Despărțirea lor a șocat pe toată lumea, având în vedere că nu au dat vreodată semne că nu s-ar înțelege și au lăsat impresia că mariajul lor este unul perfect. Se pare că lucrurile au stat altfel și doar ei știu ce au fost în familia lor, însă cert este că s-au despărțit. În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Pepe și Daniela Crudu ar fi foarte apropiați. Cei doi au mai avut interacțiuni și în trecut.

Pepe și Daniela Crudu, un nou cuplu?

Pepe este un bărbat singur acum și singurul lucru care îl mai leagă de Raluca Pastramă sunt cele două fetițe pe care le are cu aceasta. Decizia de a se separa a venit din partea Ralucăi, iar divorțul va avea loc în curând, pe cale amiabilă. Ei vor merge la notar și totul se va termina rapid, deși Pepe și-ar mai fi dorit ca soția lui să-i mai acorde o șansă și să formeze din nou o familie fericită.

De când a anunțat divorțul, despre Pepe s-au spus o mulțime de lucruri și au ieșit la iveală aspecte noi. Unul dintre ele ar fi apropierea suspectă de Cruduța. De curând, aceasta a fost în emisiunea lui de pe YouTube, cu cinci zile înainte să anunțe iminentul divorț de Raluca. Părea că Pepe și Daniela Crudu se simt bine unul în prezența celuilalt și erau foarte relaxați, motiv pentru care au abordat unele dintre cele mai intime subiecte, precum locul în care fosta asistentă TV a făcut dragoste.

Cei doi au mai avut legături și în trecut. În mediul online a circulat o imagine interzisă minorilor, din care reiese faptul că Daniela s-a lăsat atinsă de către celebrul artist chiar pe sâni, când nu purta sutien. Acesta e declarat atunci că totul a fost de dragul show-ului pentru care filmau atunci și că Daniela nu a fost singura femeie pe care a atins-o.

Acesta nu a fost singurul lor moment intim. Cei doi se aflau la munte alături de Liviu Vârciu și Gina Pistol și Pepe a imortalizat și atunci o imagine care a șocat, fiind într-o ipostază intimă cu vedeta. Mai mult, el ar fi declarat,chiar la doi ani după ce s-a căsătorit cu Raluca, faptul că ar fi vrut să aibă o aventură cu Daniela Crudu dacă nu a ar fi fost căsătorit.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top