Connect with us
Fiul lui Brigitte Sfăt, declarații fulgerătoare despre mama sa. L-a dat afară din casă de nenumărate ori

Vedete

Fiul lui Brigitte Sfăt, declarații fulgerătoare despre mama sa. L-a dat afară din casă de nenumărate ori

Brigitte Sfăt se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, rezultat din prima sa căsătorie. Ea a mers la poliție pentru a depune plângere din cauza faptului că el și alți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina, în timp ce erau sub influența substanțelor interzise. În plus, ar fi agresat-o pe aceasta și i-au adresat injurii. Cu toate acestea, fiul ei neagă acuzațiile pe care i le aduce și susține că mama sa a avut mereu o atitudine sfidătoare față de el.

Fiul lui Brigitte Sfăt, declarații fulgerătoare despre mama sa. L-a dat afară din casă de nenumărate ori

După ce mama sa l-ar acuza că i-a distrus casa, i-a furat bunuri, dar și mașina, pe care a distrus-o și susține că este consumator de droguri înrăit, Robert neagă toate acuzațiile aduse de Brigitte Sfăt. El susține că ea are această părere de când a aflat că vrea să devină artist, respectiv DJ, și nu este de acord. De altfel, el a recunoscut că nu i-a furat acesteia sale decât o sticlă de vin pentru a se delecta cu prietenii. În plus, el nu ar fi un consumator de stupefiante, asta fiind doar părerea mamei sale, care îl consideră „un copil distrus”. El ar fi încercat în trecut astfel de substanțe, dar susține că a renunțat la ele.

De altfel, el a mărturisit că niciodată nu a avut o relație bună cu mama sa și problemele dintre ei durează deja de câțiva ani. El susține că au existat mai multe momente în care Brigitte nu și-a îndeplinit rolul de mamă, nu l-a sprijinit material pe fiul ei când acesta i-ar fi cerut ajutorul și, de nenumărate ori, l-a dat afară din casă. El a ajuns să doarmă pe străzi, pe bancă sau la metrou, iar în acest moment se află într-o situație asemănătoare după nefericitulincident. În plus, el a declarat că ar avea toate drepturile să stea în acea locuință, fiind a tatălui său care a decedat pe când el avea trei ani.

„Am fost pedepsit. Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine. Am stat, am vorbit cu boschetarii, i-am respectat și pe ăia de la om la om. Mie îmi place să respect o persoană indiferent de rangul ei.”, a declarat Robert Sfăt.

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. DORINA

    2020-06-24T18:57:28+03:00 at 18:57

    Eu cred ca dansa nu are suficient tact cu copilul ei. Am inteles ca a inceput sa tipe si a fost bruscata de golanii care au venit in vizita la fiul ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top