Connect with us
Brigitte Pastramă divorțează? Nu ar mai fi rezistat după ultima bătaie

Vedete

Brigitte Pastramă divorțează? Nu ar mai fi rezistat după ultima bătaie

Brigitte Pastramă o ține numai în scandaluri! Relația cu fiul ei nu este deloc una bună, mai ales după ultima lor ceartă, care s-a lăsat cu mari pagube financiare, dar și cu o imagine negativă. De altfel, lucrurile nu stau deloc bine nici în căsnicia ei, despre care se spune că ar fi pe sfârșit. Ea și Florin Pastramă se află într-un conflict continuu de ceva timp și situația continuă să se agraveze. Bătăile au pus stăpânire pe relația lor și se pare că bruneta deja nu mai suportă actele de violență ale soțului și ar intenționa să se retragă din viața lui.

Brigitte Pastramă nu mai suportă bătăile

De curând, Brigitte Pastramă a fost umilită și bătută în plină stradă. Brigitte a fost lovită cu brutalitate de către soțul ei chiar în parcarea unui supermarket, sub privire speriate ale trecătorilor. Aceștia au fost și cei care au scăpat-o pe vedetă de nervii lui Pastramă, deoarece au intervenit între ei și au anunțat autoritățile. Din imaginile surprinse de o persoană care a asistat la scenă se vede că nimic nu îl putea opri pe Pastramă.

Acesta nu este singurul episod. În urmă cu puțin timp, cei doi au fost surprinși când se certau chiar în shaormeria lor. Deodată, Pastramă a izbucnit asupra femeii și a tras-o de păr, deși aceasta căzuse la pământ.  Aceasta era speriată, plângea, însă soțul ei nu era deloc impresionat de lacrimile soției. Cu toate acestea, se pare că ultima răfuială a fost cea care i-a pus capac lui Brigitte. Ea pare să ia în considerare divorțul ca ultimă soluție.

Surse apropiate ale celor doi au mărturisit că situația din familia lor este una foarte dificilă, atmosfera este tensionată și Brigitte deja caută un avocat pentru divorț, deoarece nu este prima dată când soțul ei o agresează. În plus, ea a recunoscut public că acest incident a avut loc, însă susține că s-a petrecut în urmă cu multă vreme și a ajuns acum în atenția oamenilor din cauza fostei iubite a lui Florin.

“Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a mărturisit o persoană apropiată a lui Brigitte pentru sursa menționată.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top