Connect with us
Brigitte și Florin Pastramă explică de ce s-au bătut: „Așa este când iubești prea mult!”

Vedete

Brigitte și Florin Pastramă explică de ce s-au bătut: „Așa este când iubești prea mult!”

Brigitte și Florin Pastramă sunt implicați din nou într-un scandal de proporții. Cei doi deja au obișnuit publicul cu astfel de episoade și sunt faimoși pentru modul mai puțin neobișnuit în care își arată sentimentele unul față de celălalt. Ieri, soții Pastramă au fost surprinși într-o ipostază neplăcută în parcarea unui supermarket. Florin a lovit-o brutal pe Brigitte chiar sub privirile speriate ale trecătorilor care au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul era de neoprit. Astfel, au intervenit după incident și au explicat ce s-a întâmplat de s-a ajuns la așa ceva.

Brigitte și Florin Pastramă s-au bătut din prea multă iubire

Brigitte și Pastramă au devenit faimoși pentru episoadele lor de brutalitate. Data trecută, imaginile cu Brigitte lovită de soțul ei au fost surprinse de camerele de vederi din propria lor shaormerie și făcute publice. Se observa cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Aceasta era speriată, plângea, însă soțul ei nu era deloc impresionat și a continuat să o tragă de păr.

Ieri, vineri, a urmat o altă scenă de acest gen. Cei doi se aflau în parcarea unui supermarket, când Florin a început să o lovească pe Brigitte. Aceasta era la pământ, iar când a încercat să se ridice, Florin a tras-o și a continuat să o bruscheze și să țipe la ea, folosind un limbaj nedemn de un soț. Filmările au fost făcute de către un martor, iar apelul la 112 a fost dat tot de unul din oamenii care au fost de față la momentul respectiv. Norocul lui Brigitte a fost că oamenii au intervenit.

După incident, Brigitte și Florin au explicat de ce s-a ajuns aici. Brigitte a luat din nou vina asupra ei, ca la incidentul trecut, explicând că ea l-a provocat pe Florin după ce l-a certat că ar merge cu o viteză prea mare. Acesta aproape că ar fi lovit o mașină, iar ea s-a supărat, având în vedere că abia a reparat bolidul.

‘Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat.’, a spus Brigitte

Și dacă Brigitte susține că totul a pornit de la criticile legate strict de felul în care conduce Florin, bărbatul a explicat că așa își arată ei afecțiunea, într-un mod mai inedit. În plus, varianta corespunde cu cea a soției, explicând că i-ar fi cerut ei să conducă dacă nu este mulțumită de cum o face el.

‘Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc’, a spus și Florin Pastramă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top