Brigitte Pastramă, după ce a luat bătaie de la soț: „El este un pic mai pasional așa”

25.09.2020
Brigitte Pastramă, după ce a luat bătaie de la soț: „El este un pic mai pasional așa”

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații după ce a fost bătută de soțul ei, Florin Pastramă. Incidentul, care a fost filmat, s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Capitală. Cu privire la toată această situație și la postura în care a fost pusă, vedeta a făcut câteva comentarii de-a dreptul uluitoare.

Brigitte Pastramă, declarații despre bătaia din parcare

Brigitte Pastramă a declarat că scandalul a pornit de la modul în care soțul ei conduce mașina. Ea a spus că Florin este un șofer grăbit și că ea abia a reparat mașina.

De asemenea, vedeta TV a ținut să precizeze că ea are gura un pic prea mare și că toate problemele dintre ei încep de la condus. Cea mai uluitoare parte din declarația femeii a fost cea în care spune că soțul ei este mai pasional din fire și că de asta reacționează astfel.

„El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus. Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat.”, a declarat Brigitte Pastramă.

Pe de altă parte, soțul ei, afaceristul Florin Pastramă a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a dat-o pe Brigitte, lăsând să se înțeleagă faptul că este fericit și recunoscător.

Reamintim că Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă au fost protagoniștii unui incident șocant petrecut în parcarea unui supermarket din Capitală.

Cei doi au fost filmați în timp ce Florin o agresa pe Brigitte, ea fiind întinsă pe jos, lângă mașina din care coborâseră nervoși. Câțiva bărbați au fost martori la întreaga scenă și au încercat să îl potolească pe Florin.