Connect with us
Brigitte Pastramă era altă femeie înainte de operațiile estetice. Arăta superb la 20 de ani

Vedete

Brigitte Pastramă era altă femeie înainte de operațiile estetice. Care este de fapt, numele ei de fată

Brigitte Pastramă este o apariție publică de ani de zile, iar publicul din România o cunoaște. Puțini știu însă cum arăta vedeta înainte de a apela la operațiile estetice. Ai zice chiar că este mai frumoasă decât acum!

Brigitte Pastramă a fost un fotomodel de succes în tinerețe

Brigitte Szeifert este numele de fată a cunoscutei vedete. Pe vremea când se numea așa, și-a dovedit talentul muzical încă din liceu, când a început să cânte în formaţia Flores. Tot atunci, a fost remarcată de către agenţia de modele Tina Charm, din Timișoara. Ei au cooptat-o și i-au dat primele contracte în cariera de fotomodel. S-a făcut remarcată și de marile agenții de modele din MRA sau Ford.

La unul dintre concursurile „Top Model of the Year România” a câștigat primul loc, calificându-se și pentru competiția internațională, unde s-a clasat în top 10 fotomodele. A mai primit titluri precum Miss Personalitate la Miss România în 1995.

Brigitte era superbă la 16 ani, iar lipsa operațiilor estetice e vizibilă

Așa arăta Brigitte Pastramă la 19 ani (stânga) și la 40 de ani (poza din dreapta)

A lucrat o bună vreme și în străinătate, având numeroase oferte pentru prezentări și ședințe foto. Când a revenit în România, a făcut reclame și prezentări de modă, iar apoi l-a cunoscut pe primul său soț Octavian Sfăt, de unde a luat numele care a consacrat-o: Brigitte Sfăt. S-au căsătorit în 2000 și pe 10 ianuarie 2001 s-a născut Robert, fiul vedetei.

În acea perioadă, Brigitte Sfăt era blondă.

Soțul ei s-a stins însă după doar doi ani, la vârsta de 38 de ani, în urma unui infarct, iar Brigitte a devenit văduvă. A avut atunci și probleme cu legea, ajungând pentru o scurtă vreme la închisoare. După ce a fost eliberată a apărut în Playboy (în 2004), iar apoi, la câteva luni (martie 2005), ajunge iar la închisoare în momentul în care a fost declarată vinovată pentru infracţiunea de sechestrare de persoane.

Puțini știu, dar Brigitte Sfăt a pus bazele primului club de aerobic de după gratii din România.

În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, un controversat om de afaceri. Au divorțat în 2010, iar apoi l-a cunoscut pe Ilie Năstase şi se mută la Bucureşti alături de acesta. S-au căsătorit în 2013 și au divorțat amiabil în 2018.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top