Connect with us
Se țin necazurile scai de Brigitte Pastramă. Ce a putut să-i facă o angajată!

Vedete

Se țin necazurile scai de Brigitte Pastramă. Ce a putut să-i facă o angajată!

Se țin necazurile scai de Brigitte Pastramă. Femeia de afaceri a fost furată de către una dintre angajatele de la shaormeria pe care o administrează. Angajata ar fi plecat cu toate încasările dintr-o zi, iar vedeta încearcă să dea de ea. Brigitte a cerut ajutorul prietenilor de pe Instagram, în speranța că cineva o va găsi pe femeie.

Brigitte Pastramă, apel disperat pe Facebook

Într-o postare pe Facebook, Brigitte Pastramă a spus că una dintre angajate a fugi cu încasările pe o zi întreagă. Femeia lucra de câteva zile la shaormeria pe care ea o administrează împreună cu Florin Pastramă. Supărată foc din cauza acestui incident, vedeta a postat pe Instagram, în speranță că cineva o va ajuta să ajungă la fosta ei angajată.

Vedeta este determinată să o găsească pe femeie și să o tragă la răspundere.

”Dragi prieteni, va rog sa ma ajutati sa o gasesc. Aceasta fata, Tanta o cheama, a lucrat cateva zile la shaormerie, pana marti, cand a fugit cu incasarile pe o zi intreaga! Vreau ca toata lumea sa ma ajutati sa i gasesc contul de fb, nu se poate sa ramana nepedepsita! Va multumesc”, a scris Brigitte pe contul ei de Instagram.

Vor să-și vândă shaormeria

Brigitte și Florin Pastramă intenționează să vândă shaormeria cuiva care își dorește să preia această afacere. Conform Cancan.ro, societatea ar aparține în totalitate lui Florin Pastramă. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și a luat naștere în urmă cu aproximativ un an.

În acest sens, există și un anunț publicat pe un site de cumpărări/vânzări.

”Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma.
spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Brigitte și Florin Pastramă s-a cunoscut în emisiunea Ferma, difuzată de postul de televiziune Pro Tv. Brigitte a fost model și este o femeie de afaceri. A devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu tenismanul Ilie Năstase. După ce s-au despărțit, Brigitte a participat la emisiunea Ferma, difuzată pe Pro TV, unde l-a cunoscut pe Florin Pastramă.

În 2019, cei doi s-au căsătorit civil. Fostul model, aflat la a treia căsătorie şi mamă a doi copii, a declarat că vrea să-i dăruiască un copil lui Florin Pastramă.

„Mă simt mai liniştită, aşteptam acest moment şi vreau să zic că din momentul în care i-am dat sufletul şi trupul meu lui Florin, am făcut-o pentru o relaţie de durată şi nu pentru o relaţie de o noapte. Am ştiut că o să ajungem aici. Noi visăm la un copil, dar lăsăm pe Dumnezeu să se ocupe de acest lucru“, declara Brigitte în ziua cununiei civile cu Florin.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top