Connect with us
Brigitte Pastramă, probleme mari cu fiica sa. Cele două se ceartă des

Vedete

Brigitte Pastramă, probleme mari cu fiica sa. Cele două se ceartă des

Brigitte Pastramă este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă, care în ultima vreme a ocupat primele pagini ale tabloidelor din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Pe lângă certurile cu atualul său soț, care au ajuns până la episoade de agresiune fizică, dar pe care le-au dat uitării împreună, aceasta are o relație tensionată și cu cei doi copii ai săi din căsniciile anterioare. Dacă legat de Robert nu s-a mai auzit nimic, stau în prim-plan acum neînțelegerile cu fiica mai mică, care ar fi infleunțată de tatăl său se i se opună lui Brigitte.

Brigitte Pastramă, probleme mari cu fiica sa. Cele două se ceartă des

Brigitte Pastramă nu are o relație prea bună cu fiul său, Robert. În urmă cu ceva timp, aceasta l-a acuzat că i-a vandalizat casa împreună cu alți prieteni de-ai lui. În plus, acesta i-a distrus și mașina, urcându-se la volanul acesteia, deși nu avea permis de conducere. Iar scandalul nu se oprește aici, deoarece ei se luptă și pe averea rămasă de la fostul soț al brunetei, respectiv tatăl băiatului, care a murit în urmă cu mai mulți ani.

Se pare că lucrurile nu stau prea bine nici în relația lui Brigitte cu fiica sa. Aceasta locuiește cu mama ei după ce ea s-a despărțit de tatăl micuței și, deși Brigitte spunea că are o legătură speciala cu fiica sa, cele două nu se înțeleg prea bine.Vedeta este de părere că cea mică este influențată de tatăl ei, pentru că, de fiecare dată când merge în vizită la acesta, pare schimbată, însă într-un mod negativ și are nevoie de o perioadă lungă de timp să își revină.

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi.”, a declarat Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă este cel care intervine în certurile celor două, pentru a clarifica situația și pentru a liniști spiritele. Acesta susține că, văzând situația din exterior, îi este ușor să-i explice Sarei că Brigitte nu îi vrea răul și că tot ce face aceasta este pentru ca ei să-i fie, de fapt, bine.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top