Connect with us
De ce l-a părăsit Brigitte pe Florin Pastramă. Bruneta a ajuns la capătul puterilor

Vedete

De ce l-a părăsit Brigitte pe Florin Pastramă. Bruneta a ajuns la capătul puterilor

Brigitte și Florin Pastramă au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Mariajul lor a fost unul zbuciumat, plin de certuri, scandaluri și acte de violență, dar se pare că a ajuns la sfârșit. Nu se știe dacă este o decizie definitivă, însă Brigitte a declarat că s-a despărțit de Florin pentru că nu mai putea suporta atmosfera tensionantă în care trăia alături de el și i-a oferit șansa de a-și rezolva problemele personale, a căror influență se răsfrângea în comportamentul față de ea.

Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă din cauza bătăilor

Brigitte a anunțat că a pus capăt relației cu Florin Pastramă. Cu lacrimi în ochi, Brigitte Pastramă a mărturisit că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii pe care acesta o are față de ea, dar și din cauza familiei lui care le provoacă probleme și nu o place deloc pe vedetă.

Despărțirea nu uimește deloc, având în vedere că Brigitte a trecut în ultima perioadă prin clipe grele alături de cel căruia i-a jurat iubire veșnică. Vedeta a explicat că este vorba despre o pauză și îi oferă șansa soțului ei să își rezolve problemele pe care le are în familie, care îl fetermină să fie violent și să se comporte mereu urât cu ea.

Bruneta a explicat că îl iubește pe Florin și a spus despre el că este un bărbat extraordinar, însă problemele pe care le are în familie nu îi permit să fie fericit și îl determină să fie agresiv față de ea. Astfel, a decis să ia o pauză pentru siguranța ei și a copiilor.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”,a declarat Brigitte pentru Antena Stars.

Un alt motiv al despărțirii lor este familia lui Florin Pastramă și atitudinea pe care o au apropiații lui față de Brigitte. Ea a declarat că a fost batjocorită de acei oameni și au încercat să îi facă rău și să o denigreze. Mai mult, ea a amintit din nou de Ilie Năstase, mărturisind că de la el a învățat că  lucrurile sunt constructive și distructive. Bruneta a realizat că are nevoie de un bărbat care să o sprijine și să o ajută să realizeze ceva, ceea ce Florin nu ar fi făcut până acum.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top