Connect with us

Vedete

Care era numele real al Ilenei Ciuculete

Multă lume nu știe, însă Ileana Ciuculete nu era numele adevărat al cântăreței de muzică populară.

În timpul scandalului iscat între interpretă și fii săi, după ce aceasta a spus că a fost agresată de unul dintre ei, copiii au dezvăluit că numele adevărat al acesteia este Neli Ciuciulete.

„Numele ei adevarat este Neli Ciuciulete. Roza îi zic băieții de la țară. Pe fratele ei îl cheamă Aurel Ciuciulete. Nu trebuie să îi fie rușine de numele ei. Ileana Ciuculete nu își spune vârsta adevărată ca să pară mai tânără”, au declarat la acea vreme cei doi băieți ai cântăreței.

Și Valeriu Sfetcu, primul soț al artistei, a mărturisit că aceasta se jena de numele primit la naștere și de aceea a decis să îl schimbe.

„Numele ei adevărat este Neli Ciuciulete, nu trebuie să îi fie rușine de numele ăsta. Numele de Ciuculete i-a fost dat atunci când am făcut primele înregistrări la Radio, în Bucuresti, în 1971”, a spus Valeriu Sfetcu.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie din cauza unei ciroze galopante. Artista a aflat prea târziu că suferă de hepatita C, iar boala a avansat către ciroză.

Îndrăgita interpretă de muzică populară va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie. Apropiații și cei care au iubit-o pe artistă își pot lua rămas bun de la Ileana Ciuculete la Capela Bisericii Costeasca, din Chitila. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi.

ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT:

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie
Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș
Hepatita C: Ucigașul tăcut – Ce simptome a neglijat Ileana Ciuculete
Drama din viața Ilenei Ciuculete: Bătută și abuzată de propriul fiu
Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viață. Cum arăta cântăreața în urmă cu câteva zile
A murit Ileana Ciuculete. Cine a fost și cum arată primul soț al artistei
A murit Ileana Ciuculete. Cauza morții artistei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top