Connect with us
Carla's Dreams a fost deconspirat

Vedete

Carla’s Dreams, surprins fara masca. Ce mesaj are Dorin Chirtoaca pentru cei care l-au deconsiprat

Dorin Chirtoaca, primarul din Chisinau, a reactionat pe pagina sa de socializare, dupa ce cativa jurnalisti rusi au deconspirat identitatea solistului Carla’s Dreams. Primarul s-a aratat extrem de indignat.

Citeste si: S-a aflat de ce Carla’s Dreams nu se fotografiaza cu fanii

Citeste si: Dosar penal in cazul concertului Carla’s Dreams din Piatra Neamt

„Nu ma declar fan Carla’s Dreams, dar f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat identitatea!
Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Voi nu ati incercat sa-i deconspirati identitatea, ci sa-i luati farmecul, „fishka” (cum se spune in rusa). Este un talent, este un fenomen, indiscutabil.Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, in RM sau in Ro ar fi putea sa-i faca asta. Dar nu a facut-o. De ce? Pentru ca de farmec nu te atingi. pentru daca te atingi, il distrugi.

carlas dreams fara masca

Dincolo de ceea ce canta, cum canta, Carla’s Dreams a cucerit si pentru ca a gasit aceasta nisa, a anonimatului, prin care apropo, a facut sa nu atraga toata gloria asupra propriei persoane. Ceea ce inseamna modestie, ceea ce este o valoare. Asta chiar nu e rau de invatat de la el, si noi sa invatam, dar mai ales voi, ca nu va mai ajunge glorie si teritoriu niciodata…El a venit la Moscova cu o piesa noua si in limba rusa.

A vrut sa fie politicos, sa va faca pe plac. Omul a fost de bun simt. Voi ce ati facut? L-ati dus pe la radiouri si televiziuni, dar si l-ati plesnit. I-ati scuipat in suflet. Si v-ati dat si eroi pe deasupra. De ce, pentru ca a spus ca e limba romana si nu moldoveneasca pe care ne-ati bagat-o pe gat din 1940 incoace, schimbandu-i si grafia, din latina in chirilica? Sau pentru ca vreti inca o data sa arata-ti „kto rulit”? Nu, ati aratat un singur lucru ca nu-l respectati pe artist, pe om, si prin aceasta ati confirmat inca o data ca nu ne respectati pe noi, cei din RM si din RO. Stiti ce ati facut voi? Este ca si cum ti-ar veni un oaspete acasa, iar tu l-ai fotografia si l-ai filma cum se duce la WC, ai publica si ai spune: „Vai ce tare sunt!”

Da, multi poate stiu sau banuiessc, noi l-am invitat la concerte si ale PL si ale Primariei, dar nu ne-a trecut prin cap sa facem asemenea „acte de eroism”, desi puteam si era foarte simplu chiar.Iar voi, din pacate veti continua sa fiti respectati numai pentru literatura, cinematografia, dramaturgia, teatrul, baletul, compozitorii si muzica pe care le aveti, pentru Puskin, Lermontov, Tostoi, Esenin, Chaikovskii, Sostakovici, Gaidai, Riazanov s.a. nu insa si pentru politicile publice pe care le faceti, sau politica voastra in ansamblu, propaganda pe care o faceti si alte modalitati brutale prin care incercati sa va impuneti, sau marsaviile precum aceasta prin care incercati sa raniti sufeltul unui om, a unui artist, care nu v-a facut nimic rau si car s-a purtat foarte frumos cu voi.Asa a fost si in 1940, ati venit nepoftiti, ne-ati ocupat.

carlas dreams

Totusi unii, din bun simt, v-au intalnit cu paine si sare, cum e traditia. Voi ce ati facut? Le-ati luat tot si ia-ti trimis in Siberia. Si tot asa pana azi…Asa ca nu va suparati, poate „jaba davit” ca ati ajuns sa cantati in romana, cu a fost si cu Ozone si Dan Balan, dar pe care tot ati incercat sa-l tineti la distanta, ca doar nu era „mestnii” de la voi. Carla’s Dreams va reusi si in continuare sa se afirme si dincolo de hotarele Rusiei, chiar daca va trebui sa inghita mizeriile voastre. Avem cu totii imunitate dupa 200 de ani de ocupatie.

P.S.: Pentru cei care umbla cu referendumu’. Ceea ce am scris mai sus s-ar putea incadra in prevederile art. 177 alin. (2) dn Codul electoral: „Revocarea primarului prin referendum poate fi initiata in cazul in care acesta nu respecta interesele comunitatii locale, nu exercita in mod adecvat atributiile de ales local prevazute de lege, incalca normele morale si etice, fapte confirmate in modul stabilit.”Am putea admite ca prin injuratura din titlu am incalcat normele etice si morale, deci afirmatia ar putea fi trecuta in argumentarea pentru organizarea referendumului.

P.S.: Am pus din nou postarea si am schimbat poza pentru a nu distribui stirea respectiva. Scuze celor care au dat like si au distribuit deja.”, a scris primarul pe Facebook.
Andrei Tarus (31 ani), solistul Carla’s Dreams, a fost surprins fara machiaj la Moscova. Publicatiile ruse au publicat imaginea cu el.”, este mesajul postat de Dorin Chirtoaca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top