Connect with us
Carmen de la Sălciua a ajuns la spital! ”Problemele ei sunt extrem de serioase”

Vedete

Carmen de la Sălciua a ajuns la spital! ”Problemele ei sunt extrem de serioase”

Carmen de la Sălciua a avut parte de un weekend îngrozitor. Artista a ajuns la spital în seara de sâmbătă spre duminică după ce a avut o cădere de calciu severă. Se pare că problemele ei de sănătate sunt destul de grave, după spusele unei prietene.

Carmen de la Sălciua a ajuns la spital! ”Problemele ei sunt extrem de serioase”

Potrivit wowbiz.ro, Carmen de la Sălciua a ajuns în noapte de sâmbătă spre duminică la spital  din cauza epuizării. Se pare că artista are probleme serioase de sănătate, cel puțin așa susține o prietenă a ei. Ea a fpcut o cădere de calciu puternică, dar și un atac de panică.

”A ajuns de urgență la spital, problemele ei sunt extrem de serioase. Medicii i-au făcut și analize suplimentare, dar Carmen de la Sălciua a avut nevoie și de calmante, făcuse și un atac de panică”, a declarat femeia pentru sursa mai sus menționată.

Artista ar fi stat ore întregi la spital, unde medicii au dorit să o supună mai multor investigații pentru a afla exact care este starea ei de sănătate.

”În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad. Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă”, a mai spus prietena lui Carmen.

Citește și: Cristina Ich a publicat prima imagine cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă

Citește și: Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top