Connect with us
Carmen Harra, preziceri dure despre viitor. Ce legătură a avut moartea lui Costin Mărculescu cu pandemia

Vedete

Carmen Harra, preziceri dure despre viitor. Ce legătură a avut moartea lui Costin Mărculescu cu pandemia

Pandemia de coronavirus a provocat numeroase pagube și continuă să afecteze populația. Mai multe domenii au fost afectate, dar și viețile oamenilor s-au schimbat semnificativ și au suferit modificări masive. Virusul este încă prezent și nu se știe când va dispărea din comunitate, însă Carmen Harra a prezis când va lua sfârșit pandemia, dar și cum l-a afectat această criză sanitară pe Costin Mărculescu, ajungând chiar să își piardă viața.

Carmen Harra, preziceri dure despre viitor. Ce legătură a avut moartea lui Costin Mărculescu cu pandemia

Celebrul parapsiholog Carmen Harra a vorbit despre ce urmează să se întâmple în lume. Aceasta a mai adus atenționări cu privire la ce se va petrece în viitor la nivel global, iar acum a vorbit despre pandemie și despre cât de mult îi afectează pe tineri din punct de vedere psihologic.

Astfel, ea a asociat moartea lui Costin Mărculescu cu pandemia, spunând că face parte dintre cei care ajung să-și piardă viața din cauza problemelor și a depresiei, apărute din cauza acestei perioade bulversate, în care lucrurile nu au mai mers deloc cum ar fi trebuit. Ea susține că actorul ar fi întâmpinat mai multe greutăți, pe care nu le-a putut gestiona. La fel se întâmplă și în America, unde tinerii ajung să moară din cauza altor probleme provocate de pandemie, nu din cauza virusului în sine și crede că așa se va întâmpla mereu de acum înainte.

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa.”, a spus clarvăzătoarea.

Ea crede că fenomenul acesta general de spaimă se va extinde la nivel mondial și chiar după terminarea pandemiei, despre care spune că va avea loc în primăvară, vor apărea alte pericole care pândesc omenirea. Chiar dacă viața va avea din nou un curs normal, lucrurile nu vor mai fi ca înainte, iar din toamnă, virusul va apărea sub o altă formă.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top