Connect with us
Alex Bodi, mesaje cu subînțeles pentru Bianca. Lupta dintre foștii soți continuă

Vedete

Alex Bodi, mesaje cu subînțeles pentru Bianca. Lupta dintre foștii soți continuă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbizului. Ei s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori. Chiar la două săptămâni după ce au divorțat în urma unui scandal de proporții, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor. Cu toate acestea, cei doi au luat-o pe drumuri diferite. De această dată, decizia pare să fie una finală, mai ales că Alex Bodi are deja o nouă iubită. În plus, el continuă să-i transmită mesaje cu subînțeles fostei sale soții pe rețelele de socializare.

Alex Bodi, mesaje cu subînțeles pentru Bianca. Lupta dintre foștii soți continuă

Alex Bodi se află acum în Londra, acolo unde locuiește actuala sa iubită. De ceva timp, el s-a întors în brațele frumoasei Daria Radionov, cu care a mai avut o relație în trecut. Lucrurile par să evolueze bine între cei doi, însă Bodi continuă să arunce săgeți către Bianca, ea întorcându-i, de asemenea, gestul. Astfel, el a postat pe o rețea de socializare un mesaj care i-a șocat chiar și pe apropiații săi, care cred că este unul cu subînțeles:  “Am hrănit papagali toată viața mea.”  

Nici Bianca nu se lasă mai prejos. Aceasta a postat un mesaj interesant, prin care ar încerca să-i arate fostului ei soț că nimic nu o mai poate aduce din nou în brațele lui: “Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli!” .

Ultima dată, Bianca s-ar fi împăcat cu Alex Bodi cu o singură condiție: aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care încalcă cele stabilite, va plăti. Se pare că cei doi evită să transmită informații clare referitoare la lucrurile legate de ea, probabil datorită celor stabilite.

Bianca a declarat că Alex Bodi a avut momente de agresivitate, în care a lovit-o. În plus, în urmă cu câteva luni a mers la Poliție, acolo unde a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi. În fața instanței, vedeta a povestit cu lux de amănunte modul în care s-au desfășurat episoadele neplăcute. În urma acestora, ea s-ar fi ales și cu răni grave.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top