Connect with us
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu suferă deloc! Ce fac cei doi de când s-au despărțit

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu suferă deloc! Ce fac cei doi de când s-au despărțit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbizului. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat în urma unui scandal de proporții. S-au despărțit și împăcat de nenumărate ori și de fiecare dată și-au adus acuzații grave unul altuia. De această dată, despărțirea ar fi definitivă, iar cei doi nu dau deloc semne că ar suferi din această cauză. Din contră, ambii se distrează de minune în această perioadă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu suferă deloc! Ce fac cei doi de când s-au despărțit

Deși se presupune că trec printr-o perioadă dificilă, în care ar suferi din cauza despărțirii, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac total opusul. Cei doi se distrează mai mult decât niciodată și nu dau semne că ar avea vreo urmă de regret, ba chiar că ar petrece în cinstea evenimentului din viața lor.

Bianca a postat pe o rețea de socializare mai multe filmulețe prin care le-a arătat fanilor că este într-o formă de zile mari. A sărbătorit ziua unei prietene de-alea sale, a ciocnit un panar de șampanie în cinstea ei și a profitat de orice moment de voie bună. Lucrurile au stat la fel de bine și azi, când frumoasa blondină a revenit la obiceiurile ei preferate, sportul și plimbarea, pe care le-a combinat perfect. Se pare că știe să profite de tot ce îi oferă viața și nu se lasă niciodată bătută.

Nici Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos. Afaceristul a participat la un chef de zile mari, unde s-a distrat pe muzica lui Elis Armeanca. Acesta i-a dat bani grei lăutarului și a savurat o narghilea în prezența căreia s-a și fotografiat, dorind să arate lumii că despărțirea de Drăgușanca nu i-a adus decât bucurie. O utilizatoare chiar a remarcat lipsa fotografiilor cu blondina din profilul lui Bodi.

Bianca a declarat că Alex Bodi a avut momente de agresivitate, în care a lovit-o. În plus, în urmă cu câteva luni a mers la Poliție, acolo unde a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi. În fața instanței, vedeta a povestit cu lux de amănunte modul în care s-au desfășurat episoadele neplăcute. În urma acestora, ea s-ar fi ales și cu răni grave, postând chiar imagini în care avea fața vânătă din cauza loviturilor.

 

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top