Connect with us
Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare. De ce a fost la închisoare

Vedete

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare. De ce a fost la închisoare

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai în vogă designeri români, dar și cel mai dorit burlac. Se bucură de un real succes atât în România, cât și în plan internațional. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost mereu roz pentru celebrul Bote. Viața l-a pus greu la încercare în urmă cu un an, când a fost diagnosticat cu cancer, însă cea mai mare lovitură a fost atunci când a ajuns în spatele gratiilor, unde a fost și la un pas să se sinucidă.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare. De ce a fost la închisoare

Chiar dacă acum are toate motivele să se considere un bărbat fericit și împlinit, viața i-a scos în cale nenumărate obstacole, iar la un moment dat l-a adus chiar în pragul sinuciderii. În urmă cu 25 de ani, Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia pentru bancrută frauduloasă și încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță, alături de cei mai temuți criminali și infractori, care aveau povești cutremurătoare de viață. Acesta a aflat acolo cât de răi pot fi unii oameni și cât de ușor pot vorbi despre faptele lor, fără remușcări, totul fiind exact ca în filmele cu închisori.

Într-un interviu acordat recent, Bote a vorbit deschis despre motivele pentru care a fost arestat, dar și despre calvarul trăit în spatele gratiilor, probleme pe care, însă, a reușit să le depășească în timp. După câteva luni de detenție, autoritățile italiene l-au extrădat și așa a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde a fost coleg de celulă cu Miron Cozma și eliberat pe data de 14 martie a lui 1997. Din cauza traumelor trăite acolo, acesta a fost chiar la un pas să-și pună capăt zilelor.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen.”, a mărturisit Bote.

Cancerul o altă provocare

Cătălin Botezatu s-a confruntat și cu mari probleme de sănătate. Pe lângă faptul ca are complicații cardiace, respectiv cinci stenturi la inimă, acesta s-a ales și cu cea mai periculoasă boală a momentului: cancerul. El a mărturisit că perioada în care a fost bolnav a fost cea mai neagră din viața lui, dar a luptat și a avut încredere în Dumnezeu.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top