Connect with us
Cătălin Botezatu iubește în secret. De ce o ține ascunsă pe iubita lui

Vedete

Cătălin Botezatu iubește în secret. De ce o ține ascunsă pe iubita lui

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai în vogă designeri români, dar și cel mai dorit burlac din showbiz. Se bucură de un real succes atât în România, cât și în plan internațional. Cu toate acestea, a fost mereu rezervat în ceea ce privește viața lui personală și amoroasă. După ce a pus capăt escapadelor cu femei celebre, alături de care a ocupat primele pagini ale tabloidelor, celebrul Cătălin nu a mai fost surprins în compania vreunei doamne. Totuși, el a dezvăluit că nu este singur, ci iubește în secret.

Cătălin Botezatu iubește în secret. De ce o ține ascunsă pe iubita lui

Cătălin Botezatu este foarte faimos și se bucură de o viață de lux, deși mai întâmpină și unele probleme. În ultima perioadă, el a devenit din ce în ce mai restrâns în privința declarațiilor despre viața sa personală, în special cea sentimentală, despre care nimeni nu mai știe prea multe lucruri recente. Cunoscutul creator de modă susține că perioada în care a ales să se expună public și nu aibă grijă la ce comunică celorlalți, maturizarea și trecerea anilor l-au făcut să fie mai rezervat.

„În același stadiu. Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămână așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum.”, a declarat Bote.

Acesta a mărturisit că nu este singur, dar nici nu vrea să facă din relația lui un subiect de bârfă. În ceea ce privește regretele, el a explicat că are ceva păreri de rău cu privire la unii oameni din viața lui. Din alte perspective, Cătălin Botezatu crede că a făcut de toate, dar mereu este loc de mai mult. Astfel, încearcă să profite de tot ce îi oferă viața și să facă tot ce se poate.

„ Aș  avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar  fi un cumul de regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi  și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut  de  toate, dar mai e loc de multe altele.”, a mai spus Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top