Connect with us
Incredibil cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1

TV

Incredibil cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1

Am aflat cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1! Deși toată lumea o critică și o condamnă că se face de râs la televizor, femeia din Vaslui continuă să fie invitată zilnic la Acces Direct. Cu toții ne întrebăm care este motivul, mai laes că postul de televiziune a luat o amendă uriașă din cauza ei. Ei bine, se pare că Veronica din Vaslui ia bani frumoși.

Incredibil cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1

Potrivit cancan.ro, Veronica Vulpița ia nu mai puțin de 100 de euro pe zi, ceea ce înseamnă 500 de euro pe săptămână = 2.400 de lei! Lunar, Vulpița ajunge să încaseze spectaculoasa sumă de 9.600 de lei. Unii români nici măcar nu visează la o așa sumă uriașă.

Se pare că motivul pentru care Vulpița și soțul ei apar la televizor să se fac de rușine este unul bine întemeiat. Desigur, generează o audiență uriașă, motiv pentru care Antena 1 încă îi difuzează deși a primit o amendă de 100.000 de lei. Acces Direct a reușit să ajungă pe locul al doilea în audiențe, fiind devansată doar de ”Românii au Talent”.

Membrii CNA îi condamnă pe șefii televiziunii, însă acest lucru nu îi afectează prea mult. A fost un „spectacol al degradării umane”, a afirmat Dorina Rusu, membru în CNA, în ședința are a decis amendarea televiziunii, potrivit paginademedia.ro. Cu toate acestea românii îi urmăresc în continuare pe soții Stegaru.

Mirela Vaida și-a spus și ea părerea, deși este la fel de criticată pe rețelele de socializare, pentru că promovează asemenea non-valori. Nu am prezentat și nu prezentăm acest subiect ca pe un exemplu de urmat, sub nicio formă. Ci ca pe o realitate des întâlnită, produs al societății românești sau, mai degrabă, “victimă” a ei. Eu prezint acest caz și evoluția lui zilnică, pentru că telespectatorii țin în viață, în număr atât de mare, această poveste. Altfel, emisiunea Acces Direct s-a ocupat și se va ocupa mereu de cei mai defavorizați de soartă, de tarele societății, încercând să îndrepte și să ajute, acolo unde îi stă în putere”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”

Citește și: Umilință totală pentru Andreea Bălan! Ultima replică a lui Burcea este dureroasă

Citește și: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează pe bune! Documentul care dovedește tot

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top