Connect with us

Vedete

Cătălin Moroșanu, primele dezvăluiri despre Survivor 2021. Cine ar putea câștiga competiția

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor, care aducea o mulțime de puncte echipei sale și era foarte ambițios și determinat. Din nefericire, Faimosul a fost eliminat din cauza problemelor de sănătate și a ajuns deja în țară. Celebrul sportiv a vorbit despre experiența din Republica Dominicană și despre posibilii câștigători.

Moroșanu vorbește despre câștigători

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competiția Survivor. Deși era un concurent puternic, ce aducea multe puncte echipei și a dat dovadă de o performanță considerabilă, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap și au dus la eliminarea lui.

Sportivul a mărturisit că a fost o experiență extrem de grea, dar a meritat orice efort, pentru că a avut doar de câștigat. Avantajul acestei eliminări a fost faptul că acum se poate recupera în voie și este din nou alături de familie, de fetița sa, de care i-a fost cel mai dor în lunile acestea. În țară, el a fost așteptat la aeroport de către soția sa și Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador.

Sportivul a vorbit și despre cei pe care îi vede în finală și îi consideră niște concurenți puternici. Deși a fost eliminat, nu este deloc dezamăgit și nici invidios pe cei care au rămas la Survivor. Astfel, el i-a nominalizat pe Zanni, Cosmin Stanciu și Elena Marin.

“Sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin.

Elena Marin poate să ajungă în finală, are un potențial foarte mare. Și Cosmin și Zanni au potențial foarte mare, sunt mai mulți care ar putea să ajungă în finală și să facă o figură frumoasă”, a dezvăluit fostul concurent de la “Survivor România” 2021.

Cătălin Moroșanu a slăbit vizibil

Cătălin Moroșanu s-a schimbat mult pe parcursul competiției. Pe lângă faptul că a devenit mult mai puternic din punct de vedere psihic, și fizic a suferit schimbări importante. Sportivul a explicat că nimeni nu a mai bifat o asemenea performanță din punct de vedere al aspectului fizic, așa cum au zis producătorii, având în vedere că a plecat acasă du 25 de kilograme mai puțin din cauza foamei cu care s-a luptat în tot acest timp.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și cuvintele frumoase. A fost o provocare incredibilă. Producătorii mi-au spus că nimeni nu a mai intrat în Survivor cu greutatea mea și totuși am reușit să rămân atât timp și am adus peste 50 de puncte echipei. Am îndurat foamea, am slăbit aproape 25 de kg, am avut o mulțime de obstacole, iar această accidentare a fost cea care mi-a întrerupt drumul. Am fost și voi rămâne același Cătălin Moroșanu pe care îl știți voi. Cu respect! !”, a transmis acesta pe Facebook.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top