Connect with us

TV

Zi specială pentru Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis soției lui, Georgiana

Cătălin Moroșanu împlinește astăzi 19 ani de relație cu soția sa. Sportivul este departe de cea pe care o iubește și cu care a construit o familie, însă a ținut morțiș să-i transmită un mesaj de departe. Cătălin Moroșanu este în Republica Dominicană unde participă la sezonul 2 de Survivor România.

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția sa

Moroșanu este plecat departe de soția sa, dar este cu gândul la ea și a ținut să-i spună La mulți ani în ziua în care se împlinesc 19 ani de relație.

Sportivul este acum în Republica Dominicană unde participă la Survivor România, însă a pregătit un mesaj pentru soția lui, dinainte să plece. A rugat pe cineva să îl ajute și să posteze acest mesaj chiar în ziua de 7 februarie 2021.

„Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an”, a scris Cătălin Moroșanu.

Este o zi extrem de importantă pentru Cătălin Moroșanu și soția sa Georgiana. Pe 7 februarie 2002 a fost prima lor întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care au trecut împreună la bine și la greu. Cei doi au crescut împreună, iar Georgiana i-a fost alături când nimeni nu o făcea. L-a susținut în sport, i-a bandajat rănile și l-a așteptat când a fost plecat la tot felul de concursuri.

„Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac. Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, i-a transmis sportivul soției sale.

Cătălin Moroșanu se numără printre Faimoșii care au spus DA provocării de a participa la Survivor România 2021. Până acum sportivul a adus multe puncte pentru echipa sa și nu a fost implicat în conflicte.

Emisiunea Survivor România 2021 – sezonul 2 a debutat în ianuarie și aduce în fața telespectatorilor tensiuni și adrenalină. Duminică, 7 februarie, de la ora 20.00, Kanal D difuzează o nouă ediție în care vom afla care este următorul concurent ce părăsește competiția: Musty de la Războinici, sau Alexandra Stan de la Faimoși.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top