Connect with us
Câți bani a cheltuit Brigitte Pastramă pe operațiile estetice. Vedeta a ajuns acum la sapă de lemn

Vedete

Câți bani a cheltuit Brigitte Pastramă pe operațiile estetice. Vedeta a ajuns acum la sapă de lemn

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate femei din showbiz-ul românesc. Vedeta a devenit celebră în urma căsniciei sale cu fostul tenismen, Ilie Năstase, dar și pentru numeroasele operații estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Află câți bani a cheltuit frumoasa brunetă cu intervențiile de înfrumusețare, dar și cum stă acum la capitolul finanțe.

Brigitte dă tot ce are pentru frumusețe

Brigitte Pastramă este renumită pentru ajutorul pe care l-a primit de la medicul estetician și schimbările de care a avut parte de-a lungul timpului. Celebra soție a lui Florin Pastramă a cheltuit foarte mulți bani pentru a avea aspectul fizic pe care îl are acum, dar nu regretă nimic, pentru că este mulțumită și se simte bine în pielea ei, deși nici înainte nu arăta deloc rău, din contră.

Brigitte declară că este dispusă să dea oricât pentru a avea fața perfectă și deja a investit în acest sens peste 30.000 de euro. Totuși, este mulțumită că, la peste 40 de ani, are un ten perfect, fără riduri.

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicați toți muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă.”, a declarat Brigitte.

Mai mult, ea a cheltuit mai bine de 7000 de euro pentru a avea sâni perfecți, unde medicul a intervenit de trei ori. Mai apoi, 2500 de euro au mers către o rinoplastie după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală din cauza agresiunii la care a supus-o fostul soț.

Nu mai puțin de 10.000 de euro a cheltuit atunci când a avut parte de complicații din cauza substanței injectate în buze. A trecut printr-o operație grea, de 9 ore, care a ajutat-o să scape de substanța care îi migrase în tot corpul.

„Primul implant mamar a fost în 97 (2000€), l-am schimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de un renumit doctor, deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania. Operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)„, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

Brigitte Pastramă, probleme cu banii

Brigitte Pastramă se descurcă foarte greu cu banii acum. Ea și Florin Pastramă au scos la vânzare shaormeria , cu 57.000 de euro, și au început deja să reducă din cheltuieli, pentru că nu mai fac față la tot. Ei au concediat și menajera pe care o aveau acasă, pentru că o plăteau cu 1000 de euro, bani mulți, având în vedere că afacerile lor au avut de suferit în pandemie.

Ei caută acum pe cineva care să vină și să se ocupe de casa lor doar de trei ori pe săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top