Connect with us
Ce a făcut Brigitte Pastramă cu o zi înainte să fie bătută de Florin

Vedete

Ce a făcut Brigitte Pastramă cu o zi înainte să fie bătută de Florin

Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele astăzi, în parcarea unui supermarket din Capitală. Vedeta TV a fost agresată de către soțul ei, Florin Pastramă. Până la acest moment, niciunul dintre cei doi nu a făcut declarații despre acest subiect. Ieri, Brigitte a apărut în presă cu un mesaj pe care l-ar fi primit de la fosta iubită a soțului ei, dar nu se știe dacă incidentul de astăzi are legătură cu acest mesaj.

Brigitte în război cu fosta iubită a lui Florin Pastramă

Ieri, Brigitte a postat pe contul ei de Instagram un mesaj pe care l-ar fi primit de la fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. Este vorba despre Raluca Podea, despre care Brigitte spune că a șantajat-o și a amenințat-o.

Ce a făcut Brigitte Pastramă cu o zi înainte să fie bătută de Florin

Mesajul nu poate fi redat integral, întrucât conține și cuvinte obscene. Cert este că Brigitte s-a enervat foarte tare și a publicat acest mesaj, transmițându-i Ralucăi să se bucure că nu i-a făcut plângere penală.

”Eu nici nu știam de existența ei, când m-am trezit cu mesajul ăsta. Nici nu știam eu ce treburi are cu Florin. El nici nu era cu mine. Zi, Doamne ajuta, că nu ți-am făcut plângere penală. Puteam să-i fac, dar nu am vrut. (…) Am vorbit eu vreodată despre tine? Am vorbit pur și simplu atunci când am fost măscărită de tine prin presă. Nu mă cunoaște personal, dar nu vreau să dezgrop morții. Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea și a lui Florin.”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Nu se știe dacă acest mesaj și tensiunea cu care vine el stă la baza scandalului de astăzi, dintre Brigitte și soțul ei Florin Pastramă. Pe filmarea făcută de un martor, se aude cum Florin o întreabă pe soția lui de ce nu se potolește.

Cel mai probabil, când se vor liniști apele, cei doi vor ieși și vor povesti ce s-a întâmplat și cum de au ajuns să se bată în stradă.

Conform unor surse, imaginile sunt mai vechi, nu sunt de astăzi. Această bătaie a avut loc între Brigitte și Florin, însă nu recent.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top