Ce a făcut Viorica de la Clejani după ce Margherita ar fi lovit o femeie

05.10.2020

Viorica de la Clejani a trecut printr-o perioadă destul de dificilă din cauza problemelor pe care le-a provocat Margherita. În urmă cu câteva luni, ea a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Ea s-a ales atunci cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere, însă nu s-a oprit acolo și a mai fost implicată într-un alt scandal cu două femei. Se pare că Viorica vrea să facă schimbări în viața ei după toată agitația și a scos o piesă neașteptată alături de rapperul Macanache.

Viorica de la Clejani, colaborare neașteptată cu Macanache

Viorica de la Clejani este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului. Celebra cântăreață este apreciată de fani pentru atitudinea sa relaxată, stilul de a fi și modul în care se comportă pe scenă, reușind să atragă simpatia tuturor. Deși în plan profesional lucrurile merg bine, a fost greu pusă la încercare de fiica sa, Marherita.

Tânără este o fire zburdalnică și îi place să se afle mereu în atenția publicului, să ocupe primele pagini ale tabloidelor pentru faptele la care recurge. După accidentul provocat din cauza substanțelor interzise și scenele de agresivitate care au urmat după, a mai venit un scandal. Ea a intrat în conflict cu două femei, angajate la o agenție mobiliară, iar pe una dintre ele ar fi bruscat-o fizic și chiar ar fi amenințat-o. Din această cauză, i s-a deschis un alt dosar penal.

Toate supărările nu au doborât-o pe Viorica de la Clejani, ci au întărit-o și mai mult. Ultima sa apariție a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, deoarece nimeni nu era obișnuit cu celebra cântăreață de muzică de petrecere într-o astfel de ipostază. Ea a scos o piesă alături de rapperul Macanache. Este vorba despre o piesă inedită și un videoclip la fel de interesant, în care Viorica renunță la hainele elegante cu care ne-a obișnuit, ținuta ei în ton cu piesele care au consacrat-o și îmbracă piese vestimentare sport, asemenea cântăreților de hip hop.

Noua melodie se numește „Reveneală și este foarte energică, cu versuri interesante și un vibe pozitiv. Primele reacții ale fanilor nu au ezitat să apară și din comentariile de pe YouTube reiese că sunt foarte încântați de acest mix dintre stilul lăutăresc, de petrecere, și cel rap, mai puțin întâlnit în țara noastră. Totuși, colaborările din ultima vreme, dintre artiștii de muzică ușoară și cei de manele, au demonstrat că stilurile muzicale pot fi combinate ușor și pot ieși opere de succes.